sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Schelet uman de mici dimensiuni, găsit pe malul Mureșului, între Șeitin și Nădlac. Localnicii cred că ar fi vorba despre fetița dispărută în râu în 30 aprilie

  de Ioana Costaș | 16 august 2023, 8:48 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Un schelet uman de mici dimensiuni a fost descoperit, astăzi, pe malul râului Mureș între localitățile Șeitin și Nădlac.

  Descoperirea a fost sesizată la numărul unic de urgență 112, la fața locului deplasându-se polițiștii.

  Este vorba, potrivit primelor informații, despre un schelet de dimensiune mai mică, posibil al unui copil, identificarea neputându-se efectua. Scheletul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad.

  Oamenii locului cred că ar fi vorba despre fetița de 6 ani dispărută în 30 aprilie în apele Mureșului, după ce barca în care se afla împreună cu alte 11 persoane.

  Unii dintre cei din barcă au reușit să se agațe de crengi și au fost salvați, însă un tată – în vârstă de 31 de ani – cu doi copii nu au mai ajuns la mal. De asemenea, un tânăr de 29 de ani a fost și el dispărut după răsturnarea bărcii. Aceștia au fost căutați zile în șir, trupurile neînsuflețite ale tatălui copiilor și tânărului de 29 de ani fiind găsite de pompieri în apele râului. După 10 zile, unul dintre cei doi copii a fost găsit la Mako, în Ungaria, în râul Mureș, de către autoritățile maghiare. Este vorba despre un băiat de 11 ani, în timp ce sora acestuia, o fetiță de 6 ani, a rămas dispărută în continuare.

  UPDATE

  În legătură cu descoperirea de astăzi de pe malul Mureșului, reprezentanții IPJ Arad au precizat că: „La data de 16 august, în jurul orei 18.43, polițiștii Secției 2 Rurală Arad au fost sesizați despre prezența unui cadavru, la malul unei insule din râul Mureș, între localitățile Șeitin și Nădlac. Cadavrul, în stare avansată de putrefacție, urmează a fi transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii profilului genetic, în vederea identificării”.

  UPDATE 2

  Potrivit ultimelor informații, familia fetiței s-a deplasat la fața locului și ar fi recunoscut hainele cu care aceasta era îmbrăcată în seara în care barca s-a răsturnat în râul Mureș. Fetița a fost găsită la o distanță de 1,5 km față de locul în care s-a răsturnat ambarcațiunea.

   

  Citește și: Un copil de doar 3 ani și-a pierdut viața sub ochii mamei sale. Alți doi micuți și doi adulți sunt dați dispăruți

  Citește și:  Bărbatul care conducea barca ce s-a răsturnat în râul Mureș era sub influența alcoolului

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.