marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update 2Cadavrul unui bărbat a fost scos din râul Mureș în zona Periam. E unul dintre cei doi dispăruți în urmă cu cinci zile

  de Ioana Costaș | 5 mai 2023, 2:06 PM | Știri Arad

  0

  Potrivit informațiilor noastre, cadavrul unui bărbat a fost găsit în această după masă în apele Mureșului, în zona Periam. Trupul neînsuflețit a fost observat de pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Semlac.

  Există probabilitatea ca trupul neînsuflețit să aparțină uneia dintre persoanele dispărute în seara de 30 aprilie în râul Mureș, după ce barca în care se aflau alături de alte opt persoane s-a scufundat.

  Se fac verificări pentru identificarea acestuia.

  UPDATE

  ISU Arad informează că „pe sectorul de căutare Periam-Igriș, pe râul Mureș, a fost identificat trupul unei persoane de sex masculin. Aceasta urmează a fi extrasă și identificată. Misiune în dinamică”.

  Potrivit informațiilor noastre, ar fi vorba despre tânărul de 29 de ani – Eduard Iulian Buzura.

  UPDATE IPJ Arad

  „În ziua de 5 mai a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii arădeni au fost sesizați despre un cadavru, identificat de scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vasile Goldiș din Arad, în râul Mureș, pe sectorul de căutare Periam-Igriș.

  În urma cercetării la fața locului, cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 29 de ani, din Arad, una dintre persoanele căutate din data de 30 aprilie a.c.

  Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală, pentru efectuarea autopsiei”, a transmis IPJ.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.