S-a inaugurat iluminatul arhitectural al Bisericii Roșii

  de Special Arad | 27 aprilie 2017, 12:21 PM | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Ieri seară, de la ora 21:00 s-a pornit în premieră noul iluminat arhitectural care a fost montat pe pereții exteriori ai Bisericii Evanghelice-Luterane, cunoscută arădenilor sub numele de „Biserica Roșie”. Momentul a fost anunțat de către municipalitate sub denumirea de „O lumină spre cer”.

  Compania care s-a ocupat cu montarea beculețelor LED este Elba, firma specializată pe iluminat din Timișoara care este desemnată să se ocupe și cu iluminatul specific sărbătorilor, în orașul nostru.

  Investiția de iluminat a Bisericii Roșii a început în luna octombrie 2016 și s-a ridicat la suma de 383.ooo lei.

  simulare iluminat arh biserica rosie

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.