Rugbiul și-a făcut planul: Se joacă toate meciurile, dar într-un format comprimat. CS UAV are patru jocuri la Arad

  de Dan Lazăr | 25 martie 2020, 3:56 PM | Coronavirus | Sport

  0

  Membrii Biroului Federal al FR de Rugby au luat, miercuri, câteva decizii privind modul în care se va relua sau va continua activitatea competițională, având în vedere Hotărârea Colegiului Director din data de 17 martie 2020 referitoare la amânarea începerii returului SuperLigii CEC Bank și a Diviziei Naționale de Seniori, acolo unde evoluează și gruparea arădeană CS UAV.

  În Divizia Națională de Seniori, în care arădenii ocupă locul 6, s-a disputat până acum doar turul sezonului regulat. Astfel, pentru ca sezonul competițional 2019-2020 să se poată finaliza în condiții optime și regulamentare, care să dea tuturor echipelor șanse egale, după încetarea stării de urgență se vor disputa toate partidele programate inițial, acestea urmând a avea loc într-un format comprimat cu jocuri în zilele de miercuri și duminică. Același format va fi aplicat și în prima ligă, Superliga.

  Adversarii CS UAV Arad în retur sunt, în ordine, echipele: CS Năvodari (la Arad – în tur înfrângere 6-71), RC Gura Humorului (în deplasare – victorie în tur, 15-5), Știința Petroșani (la Arad – 11-39), CSM Bucovina Suceava (în deplasare – 12-6), RC Bârlad (la Arad – 0-91), RC Grivița București (la Arad – 14-22) și CSM Galați (în deplasare – 10-26).

  În ceea ce privește competițiile de copii și juniori, după încetarea stării de urgență se vor relua partidele, care vor sa fi programate și în funcție de programa școlară care va fi adoptată, astfel ca toate cluburile și sportivii implicați să poata lua parte în condiții optime atât la procesul educațional, cât și la cel sportiv.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.