duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Revine carantina de noapte în Timişoara. În weekend, după ora 20.00 se iese doar cu declaraţie, magazinele şi localurile se închid mai devreme

  de - | 22 septembrie 2021, 3:18 PM | Regional

  0

  Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, convocat de subprefectul Ovidiu Virgil Drăgănescu, astăzi, în şedinţă online, a aprobat o hotărâre în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidenţa de la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale din judeţul Timiş, anexe întocmite pe baza ratei de infectare pe ultimele 14 zile, în baza căreia sunt stabilite restricţiile conform HG 932/2021.

  În localităţile cu rata de infectare mai mare de peste 4/1000 de locuitori, magazinele, restaurantele şi cafenelele se închid la ora 18.00. Între orele 20.00 şi 5.00 este nevoie de declaraţie pentru ieşirea din casă.
  În Timişoara, rata de infectare azi, 22 septembrie, este 4,49. La fel, Jimbolia, Dudeştii Noi, Giulvăz, Dumbrăviţa, Ghiroda, Giroc, Pădureni, Sacoşu Turcesc şi Parţa sunt cu rata de infectare de peste 4/1000.Doar 1.000 de persoane pot participa la evenimentele organizate în aer liber şi doar aceia care au certificat verde.

  Pentru evenimentele organizate în interior, doar 50% din capacitatea locurilor va putea fi ocupată de spectatori, iar toţi aceştia trebuie să fie imunizaţi.

  Totodată, începând cu data de 23.09.2021, se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie pe o raza de 25 de metri în jurul unor spaţii publice, cum ar fi pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spaţii comerciale, unităţi spitaliceşti.

  Sursa: adevarul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.