duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Rednic, supărat pe Cooper! „Știa că lucrurile nu sunt ok din punct de vedere al transferului”

  de Lucian Dănilă | 23 februarie 2024, 8:40 AM | Sport

  0

  Cooper a revenit la Arad după ce clubul iranian Foolad a decis că nu se justifică achiziționarea atacantului de la UTA. El a fost dorit la gruparea din Iran de antrenorul Ignacio Martinez, dar acesta a fost demis iar cel care ține interimatul a decis că atacantul venit de la UTA nu își merită banii…

  În tot acest timp, atacantul italian cu origini ghaneze a fost plecat acasă, la Bergamo, în Italia, lipsind astfel și de la pregătirile echipei UTA, ceea ce l-a supărat pe Mircea Rednic, antrenorul echipei arădene.

  „Oferta pentru jucător e încă valabilă, doar echipa care l-a solicitat și-a schimbat antrenorul. Cei de acolo îl doresc, trebuie să pună un antrenor (n.r. – există unul interimar, Seyed Ahmad Alenemeh), sper să o facă repede, pentru că perioada de transferuri de încheie pe 26 februarie. Ce nu-mi place este faptul că – în loc să stea aici să se antreneze – el a stat în Italia, deși știa că lucrurile nu sunt ok din punct de vedere al transferului. A stat 3-4 zile acolo, a pierdut pregătirea.

  El trebuie să înțeleagă faptul că – dacă nu se face transferul – e jucătorul nostru, e pe lista LPF. La meciul cu Petrolul, în niciun caz nu va fi pe foaia de joc. Din moment ce a lipsit atâtea zile, cred că s-a și îngrășat puțin”, a explicat Rednic.

  „UTA nu a cerut niciun ban iranienilor, după ce jucătorul a renunțat la trei salarii. Se ajungea la 18.000 de euro, cât s-a vehiculat că ar cere UTA. Dacă nu se face transferul, e jucătorul nostru, nici măcar nu-l scoatem de pe lista de la LPF”, a adăugat Mircea Rednic, care recunoaște voalat că fotbaliștii pe care-i antrenează au câteva luni restante la salarii.

  Chiar și în cazul în care Cooper va rămâne la Arad, Rednic spune că mai are nevoie de un atacant. „Îmi doresc un atacant, avem mai mulți români decât străini, încă nu ne-am făcut baremul de 13 jucători. Încep și la noi lucrurile să se așeze, să se stabilizeze la nivel de străini-români, dar mai îmi doresc un atacant și, v-am zis, singura problemă e cu viza. Avem nevoie de altceva în față în afară de Kevin și Alex, care încă mai are nevoie de timp ca să prindă ritm. Mai avem nevoie de un atacant fâșneț, rapid, cu execuții și eu cred că el este. Pentru că e un jucător cu care am lucrat și știu ce spun”, a spus Rednic.

  Atacantul despre care vorbește tehnicianul Bătrânei Doamne este fostul său elev de la Standard Liege, fost coleg și cu arădeanul George Țucudean, Imoh Ezekiel.

  Ezekiel a evoluat ultima dată în Emiratele Arabe Unite, la Al Dhafra. În vârstă de 30 de ani, nigerianul a mai jucat pentru echipe ca Andrelecht, Konyaspor, Las Palmas sau Kortrijk.

  Citește și:

  Mulțumim, Cooper, dar rămâi cu noi… Atacantul Bătrânei Doamne a fost refuzat în Iran

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.