duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Mulțumim, Godberg Cooper… Până la urmă UTA a reușit să scape de atacantul care a plecat în Kazahstan

  de Lucian Dănilă | 23 februarie 2024, 8:41 PM | Sport

  0

  Clubul UTA nu a făcut încă anunțul că atacantul Godberg Cooper a plecat, în cele din urmă. Refuzat în Iran de cei de la Foolad, Atacantul ghanez născut și crescut în Italia și-a găsit echipă în Kazahstan, chiar echipă de cupe europene.

  Cooper urmează să joace pentru Tobol, echipă la care în timp au mai jucat Deac și Larie și care chiar a adunat două titluri de campioană în istoria sa, ultimul în anul pandemiei, 2021.

  Era clar că Rednic nu-l mai voia, în plus, Cooper mai avea și de luat trei salarii restante. Toți din club făceau mătănii ca să-l vadă plecat și astăzi au avut motive de bucurie când chiar l-au văzut plecat.

  Godberg Cooper nu a mai participat la antrenamentul de astăzi al echipei și oricum nu intra în vederile lui Mircea Rednic pentru partida cu Petrolul.

  Mulțumim, Godberg Cooper…

  Citește și:

  Mulțumim, Cooper, dar rămâi cu noi… Atacantul Bătrânei Doamne a fost refuzat în Iran

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.