vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Mulțumim, Cooper, dar rămâi cu noi… Atacantul Bătrânei Doamne a fost refuzat în Iran

  de Lucian Dănilă | 21 februarie 2024, 5:33 PM | Sport

  0

  Godberg Cooper s-a întors din Iran la o săptămână după ce a părăsit Aradul pentru a semna cu gruparea iraniană Foolad. Între timp, echipa din Iran a schimbat antrenorul, iar noua conducere tehnică nu s-a arătat impresionată de calitățile italo-ghanezului.

  A fost dorit la Foolad de fostul tehnician Ignacio Martinez, dar acesta a fost demis, iar în locul său a fost numit ca interimar Seyed Ahmad Alenemeh, antrenor care nu s-a arătat foarte încântat de calitățile atacantului venit de la UTA.

  Gruparea arădeană ar fi dorit suma de 100.000 de euro în schimbul lui Cooper, iar agenții jucătorului au cerut și ei un salariu lunar care depășea 15.000 de euro. Iranienii au considerat că nu se justifică investiția astfel că fotbalistul va face cale întoarsă la Arad.

  multumim

  Săptămâna trecută, pe site-ul oficial al clubului UTA au apărut două postări prin care clubul mulțumea lui Aly Abeid și lui Reagy Ofosu pentru activitatea lor la clubul din Arad. Cei doi au plecat la CFR Cluj respectiv FC Botoșani. Urma să apară și postarea cu „Mulțumim Godberg Cooper”, dar aceasta se pare că s-a transformat în „mulțumim Godberg Cooper, dar rămâi cu noi”…

  UTA are acum patru atacanți, Luckassen, Tudorie, Morar și… Cooper. Aproape sigur, italo-ghanezul nu va intra în vederile lui Mircea Rednic pentru partida cu Petrolul. Cooper chiar are câteva amintiri neplăcute din meciul de la Ploiești, partidă în care a ratat trei ocazii uriașe ca apoi, în minutul 72 să fie eliminat. Cam acela a fost momentul în care Cooper a intrat în dizgrația lui Rednic, mai ales că în aceeași zi la Arad sosea Kevin Luckassen.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.