Rafila: „Vaccinul anti-COVID ar putea costa între 5 euro și 20 de euro”

  de - | 11 octombrie 2020, 10:09 AM | Coronavirus | Naţional

  0

  Vaccinul anti-COVID ar putea costa între 5 euro și 20 de euro, iar primele doze ar putea să apară până la finalul anului. Sunt afirmațiile lui Alexandru Rafila, făcute sâmbătă seara la un post tv despre tratamentul așteptat de toată lumea, scrie Mediafax, citat de HotNews.

  Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit despre companiile care sunt pregătite să ofere un vaccin anti-COVID-19, dar și despre momentul în care în România vor fi livrate primele doze.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.