marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Raed Arafat, infectat cu coronavirus: „Simptomele pe care le am la acest moment sunt ușoare”

  de Special Arad | 18 aprilie 2022, 11:25 PM | Naţional

  2

  (foto: Facebook/Raed Arafat)

  Raed Arafat, șeful DSU, a anunțat în urmă cu doar câteva minute că este infectat cu coronavirus, lucru pe care l-a descoperit după ce și-a făcut un test rapid.

  După un test rapid administrat de mine acasă, în această seară, am ieșit Covid pozitiv. Acesta după ce dimineață testul a fost negativ, eu purtând masca FFP2 tot timpul în cursul zilei de azi.

  Simptomele pe care le am la acest moment sunt ușoare. Voi continua să lucrez de la domiciliu în următoarele zile!”, a anunțat acesta printr-un mesaj pe Facebook.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Oh, ce păcat, că abia acum ! Trebuia, d-le Arafat, să te caci pe dumneata, atunci când ai distrus viața miiilor de Români!
   Unde se mai vorbește azi, de Corona virus???
   Azi vorbim de milioanele de UCRAINIENI, care !!!n-au avut Corona niciodată! Și îi primim cu brațele deschise, fără a fi testați!
   UCRAINA, să zicem, nu trebuie testată, nici izolată!
   UCRAINA, a admis Razboiul, bazîndu-se pe sănătatea poporului Ucrainean!

   --3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.