PSD și ALDE pregătesc „epurarea” secretarilor de stat și a directorilor de agenții

  de Special Arad | 11 februarie 2018, 11:33 AM | Politikos

  0

  Liderii PSD au finalizat celebra evaluare a secretarilor de stat, iar în Comitetul Executiv Național care se va reuni miercuri va începe marea epurare, susține stiripesurse.ro. Secretarii de stat și directorii de agenții vor fi maziliți, iar în locul acestora liderii din teritoriu ai PSD vor veni cu alte propuneri.

  Mulți sunt rămași acolo în funcție de pe vremea lui Sorin Grindeanu și nu mai sunt doriți de actualii miniștri. Liviu Dragnea chiar își dorește o modificare legislativă, în așa fel încât secretarii de stat să fie numiți în funcție direct de către miniștri. „Eu am propus o modificare legislativă ca secretarii de stat să fie numiţi de miniştri”, a precizat Dragnea, motivând că miniştrii sunt responsabili pentru activitatea din domeniul respectiv.

  În viziunea lui Liviu Dragnea, secretarii de stat ar urma să fie numiţi de miniştri, „cu acordul premierului”.

  De asemenea, Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că ALDE a finalizat evaluarea secretarilor de stat și a precizat că mulți dintre aceștia își vor pierde posturile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.