Primul caz de coronavirus confirmat în România! Un bărbat din Gorj, dus la Bucureşti pentru tratament

  de Dan Lazăr | 26 februarie 2020, 11:59 PM | Coronavirus | Naţional | Topic special

  1

  Primul caz de coronavirus a fost confirmat în România, la o persoană din Gorj din grupul care are legătură cu italianul diagnosticat deja la Rimini şi care s-a aflat pentru câteva zile în ţară. Ministrul Sănătăţii, Victor Costache a declarat că bărbatul este asimptomatic, iar secretarul de stat Raed Arafat a precizat, în noaptea de miercuri spre joi, că urmează să fie adus la Spitalul ”Matei Balş” din Capitală.

  Alte 7 persoane care locuiesc în aceeaşi casă vor rămâne la domiciliu şi nu vor putea părăsi locuinţa.

  Bărbatul a intrat în contact direct cu cetăţeanul italian.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.