duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Primarul Londrei face apel către cetățeni: „Le cer tuturor din capitală să poarte mască de protecție când călătoresc”

  de Special Arad | 20 ianuarie 2022, 8:57 AM | Internaţional

  0

  Guvernul britanic este îndemnat să renunţe la planul de a pune capăt portului obligatoriu al măştii în transportul public din Anglia de la 27 ianuarie, în contextul avertismentelor că COVID-19 reprezintă în continuare o ameninţare.

  Primarul Londrei Sadiq Khan a spus că portul unei măşti este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le pot face oamenii pentru a preveni răspândirea virusului.

  El a afirmat că lupta împotriva virusului nu s-a încheiat. „Purtarea măştilor este unul dintre cele mai importante şi uşoare lucruri pe care le putem face cu toţii pentru a preveni răspândirea COVID-19 şi guvernul ar trebui să-şi regândească planurile şi să menţină legislaţia pentru a le face obligatorii în transportul public, precum şi în magazine şi în locurile din interior„, a spus el.

  Dacă am aflat ceva din această pandemie, este că nu trebuie să ne complacem şi să anulăm toate sacrificiile şi munca de până acum”, a mai spus Khan, citat de Agerpres. „Le cer tuturor din capitală să facă ceea ce trebuie şi să continue să poarte mască de protecție când călătoresc cu serviciile TfL (Transport for London) pentru a continua să ne protejeze pe toţi şi pentru a preveni ca noi restricţii să fie necesare mai târziu„, a făcut apel primarul Londrei.

  Sursă Digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.