joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Cum va sărbători primarul din Livada, Iosif Bimbo, finalizarea lucrărilor, după tăierea panglicii de începere a lor

  de Mihai Todoca | 7 septembrie 2023, 10:17 AM | Știri Arad | Topic special

  4

  Într-un material semnat de colegii de la digi24, președintele CJA Iustin Cionca a explicat gestul recent de a tăia o panglică, împreună cu primarul din Livada, Iosif Bimbo, la începutul unor lucrări de introducerea canalizării în localitate.

  De la bun început, gestul a fost unul de prost-gust, imaginile începând să circule și în presa centrală.

  Președintele CJA a declarat că : „Eu cred că bucuria primarului a fost atât de mare, încât a organizat această tăiere de panglică și, într-un fel, eu l-am înțeles, pentru că în România am ajuns astăzi să stai 5 ani de zile, te lupți cu instituțiile statului și cu birocrația și să realizezi o lucrare cum este cazul la Livada în 8 luni de zile”.

  Întrebarea care s-a născut pe buzele tuturor a fost oare cum va sărbători primarul Bimbo finalizarea lucrărilor, dacă la o banală începere de șantier s-au tăiat panglici și s-a servit pită cu sare.

  Acesta a răspuns: „Nu, la sfârșit, ca și modestie n-o să facem… Nici măcar n-o să ne lăudăm”. Lucrările sunt preconizate să fie finalizate anul viitor, fără o panglică, dacă e să ne luăm după declarația primarului Bimbo.

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. == TIPIC FANARIOT == VAI MAMA LUI DE ARAD PE CE MAINI A INCAPUT . CA OLTENII AU AJUNS FANARIHOTZII DIN ARAD == AU TRANSFORMAT ORASUL INTR O CUMUNA CENUSIE . SE VEDE CA O PLECAT TAT CE I BUN . ACUM SCHIMBA BORDURILE == AFACEREA PREFERATA A FANARIHOTZILOR INAINTE DE ALEGERI == VIN ALEGERILE SI PUSCULITZA I GOALA.

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. Probabilitatea ca un anumit individ sa fie imbecil este independenta de orice alta insusire a sa,iar numarul imbecililor in viata este intotdeauna subestimat. Exista mai multe legi ale imbecilitatii,si toate isi au aplicabilitatea in fauna politica a Romaniei,iar Aradul face parte din Romania.

   +1 voturi
   +1
   -1
  3. Iustin Cionca a ieşit din bula lui, este un personaj fix pe gustul românului, nu avea cum să nu prindă pâine și circ.
   în ciuda acestor onoruri extraordinare pentru un „semizeu” lipsește carul triumfal și un sclav care ține o coroană de flori de aur deasupra capului său.

   Poate că n-ar fi rău ca pe lângă „președinții” noștri să existe un funcționar public, cu examen pe post, care să-i reamintească mereu, până la sațietate, „șefului cel mare” – oricare ar fi el – nu doar de mortalitatea lui (deși n-ar fi rău nici asta), ci și că puterea lui cea mai grozavă e, de fapt. mică și că scadența ei se apropie.
   Respice post te. Hominem te esse memento. Memento mori.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.