joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Victorie la Păuliș și Lipova rămâne agățată de podium (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 28 aprilie 2015, 2:20 PM | Sport

  0

  Lipova l-a trimis în concediu pe antrenorul Marius Grad și, chiar fără el pe bancă, a câștigat la Păuliș rămânând agățată de podiumul Ligii a 4-a, acolo unde nu mai puțin de patru echipe sunt la egalitate de puncte, 33.

  Șoimii au avut avantaj încă din minutul 2, atunci când Remus Borlean a marcat din careu pentru 1-0. Apoi, pe parcursul primei părți, am avut ocazia să asistăm la ratări rarisime ale oaspeților prin Borteș și Ghergar, dar scorul primei părți a fost cel stabilit în minutul 2.

  Bimbo a revenit la Lipova pentru prima dată în acest retur și acest lucru s-a simțit în minutul 64, atunci când acesta a marcat pentru 2-0. Lucrurile puteau să se schimbe în ultimele 20 de minute. Lidian Calancea, fundașul celor din Lipova care în tur era chiar căpitan la Păuliș, a fost eliminat pentru două avertismente și Păulișul a început să pună probleme. Roșuț a trecut milimetric pe lângă o minge centrată în fața porții de antrenorul-jucător Dănuț Mițiți, și tot Roșuț a fost aproape de gol, dar mingea trimisă de el spre poartă după ce l-a driblat pe portarul Trifoi a fost respinsă de pe linia porții de Cati.

  S-a încheiat 2-0 pentru Lipova și gruparea lui Sergiu Popa și compania nu renunță la lupta pentru prima poziție deși între „șoimi” și lider sunt 5 puncte diferență.

  Păuliș – Șoimii Lipova 0-2 (0-1)

  Borlean (2), Bimbo (64)

  Păuliș: Dulhaz – Ambruș, Suciu, Cervenschi, Itu, Emilian Calancea, Marc, Popa (Roșuț), Geanîm, Albulescu (Mițiți), Farago (Calancea Denis).

  Lipova: Trifoi – Orza, Moisă, Lidian Calancea, Gornic (Denuț), Ghergar (Zoica), Cati, Sergiu Popa, Borlean, Borteș (Bimbo), Petrilă (Edu).

  Arbitri: Herțeg jr. – Bolcaș – Bondar

  Observatori AJF: Dănuț Ologeanu – Dănuț Cios

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.