joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Măcel la Șiria! Lipova a zdrobit Felnacul și a câștigat Cupa României faza județeană (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 14 iunie 2015, 1:46 PM | Sport

  0

  Lipova și Felnac s-au întâlnit pe arena din Șiria pentru a lupta pentru trofeul Cupa României – faza județeană. Niciodată în ultimii ani nu ne-a fost dat să vedem tribuna din Șiria atât de plină, deși aici a evoluat de multe ori și UTA.

  Spectacolul în tribune a fost la înălțime, cu steaguri, cu scandări de tot felul, cu fani pătimași… Pe teren, însă, a existat doar o echipă: Șoimii Lipova. Echilibrul s-a rupt încă din primele secunde, atunci când Silviu Panin – fratele mai mic al fostului jucătr de la UTA și CFR Cluj, Cristian Panin – l-a faultat în careu pe Bimbo și Flavius Pavel a marcat pentru 1-0.

  În minutul 16 era deja 3-0, după reușitele lui Sergiu Popa și Borteș, ambii după acțiuni personale. VI-FE a opus o rezistență foarte slabă, iar în atac rareori s-a apropiat de poarta lui Trifoi. La pauză era 3-0 doar pentru că Nichici – intrat în locul lui Linguraru – s-a opus la acțiunile lui Borteș, Popa sau Pavel.

  Imediat după pauză, Șoimii au tranșat definitiv soarta jocului. Borteș și Sergiu Popa în minutele 47 și 49 au marcat pentru 5-0 și deja cei din tribună se întrebau care va fi diferența finală.

  Maxim și Toda au fost aproape de a marca golul de onoare, dar șutul primul a fost apărat de Trifoi, iar lobul lui Țițirig a trecut peste poartă.

  Șoimii s-au impus cu 7-0 după alte două goluri marcate de Bimbo și Trifoi – din penalty după un fault la Sergiu Popa, arătând tuturor că diferența de nivel între Liga a 4-a și cea de a 5-a este, totuși, uriașă.

  A fost prima înfrângere oficială pentru VI-FE în acest sezon! „Este o înfrângere grea, dar aceasta nu poate șterge tot ceea ce am realizat în acest an”, spune Dan Ristin, președintele clubului din Felnac.

  Lipova – VI-FE 7-0 (3-0)

  Şoimii: Trifoi-Iercan, Moisa, Calancea, Gornic, Borteş, Cati, Popa, Borlean, Pavel, Bimbo. Au mai jucat: Ghergar, Zoica, Radu, Ghiţă. Antrenor Marius Grad.

  Victoria: Linguraru-Panin, Rotar, Matei, Hettman, Baroti, Gâdea, Maxim, Vidac, Gyorgy, Rus. Au mai jucat: Nichici, Toda, Ţiţirig, Turcan. Antrenor Marcel Duşan.

  Arbitrii: Alin Deac, Alin Bolcaş, Andreas Junger.

  Rezervă Remus Naghi.

  Observatori AJF Teodor Juşcă şi Claudiu Tripa.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.