Alexandru Galea din Arad a pierdut lupta cu viața la doar 5 ani

  de Andrada Bobiș | 20 februarie 2022, 9:44 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  În seara de sâmbătă, 19 februarie, o veste cumplită ne-a cutremurat pe toți cei care l-am cunoscut pe Galea David Alexandru, în vârstă de numai 5 ani din Arad. El a pierdut lupta cu viața, după luni de zile de tratamente și operații în tratarea cancerului.

  Alex a plecat acolo sus printre îngeri, de unde își va veghea familia greu încercată de pierderea suferită.

  Mama, tata și fratele mai mare a lui Alex sunt îngenunchiați de durere. Sufletele lor sunt împietrite de o suferință greu de imaginat, iar Alex, un îngeraș de copil plin de viață și vesel mereu, a plecat din această lume mult prea repede.

  El suferea de cea mai agresivă formă de cancer. Vă amintim că a trecut prin două operații: în 16 august 2021 a fost operat în Munchen, iar pe data de 14 septembrie 2021 a făcut RNM.

  Nimic nu dădea semne ce tragedie avea să urmeze. Cu toții speram ca Alex să-și revină mai ales, că starea lui de sănătate părea că merge spre bine.

  Din păcate, Alex era nevoit să facă protonoterapie iar în urma acestui tratament, Alex a fost chiar de Revelion la Timișoara unde a stat internat patru zile.

  Acolo au urmat alte vești cumplite: băiatul a fost suspect de pancreatită.

  Părinții lui Alex au luptat pentru fiul lor până în ultima clipă din viața copilului pentru care au fost pe punctul de a-și vinde și casa, au făcut credite la bănci.

  Pentru ei acum nimic nu mai contează, nimic nu mai este important decât unicul lor fiu pe care îl mai au, fratele mai mare al lui Alex. Tot ce-și doresc în aceste cumplite momente este să-și vadă singurul copil care le-a rămas să fie sănătos și să-l poată să-l crească așa cum și-ar dori orice părinte.

  Tot ce putem scrie în aceste momente grele este că Alex va rămâne viu în amintirea noastră, a tuturor celor care l-am cunoscut : părinți, frate, bunici, familie, vecini, prieteni, colegi de la grădinița unde învăța, educatoarele, directoarea Adina Dumitrean (care este și ea împietrită de durere la aflarea cumplitei vești n.mea).

  Să-l păstrăm pe Alex în amintirea noastră așa cum îl știam : mereu vesel, zglobiu și plin de viață !

  DORMI ÎN PACE SUFLET MIC !

  Sincere condoleanțe FAMILIEI GREU ÎNCERCATE !

  Colectivul redacției SPECIAL ARAD

  Slujba de înmormântare a trupului neînsuflețit al lui Alex va avea loc luni, 21 februarie, la ora 13:00, la Capela Kuki din Grădiște, după care Alex va fi condus pe ultimul drum la cimitirul din Grădiște.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.