sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Premieră pentru România la EURO 2020: avem două brigăzi de arbitri, printre care și cea a lui Ovidiu Hațegan

  de Special Arad | 5 iunie 2021, 3:52 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  România va avea, pentru prima dată în istorie, două brigăzi de arbitri la un Campionat European.

  “Centralul” Ovidiu Hațegan, 40 de ani, va face echipă cu arbitrii asistenți Sebastian Gheorghe, 45 de ani, și Radu Ghinguleac, 40 de ani. Pentru Hațegan va fi al doilea turneu final european, după cel din 2016. În urmă cu cinci ani, acesta devenea primul “central” român convocat de UEFA la un Campionat European după o pauză de 28 de ani. Anterior, Ioan Igna a fost prezent la EURO 1988.

  La rândul său, Istvan Kovacs, 36 de ani, va fi ajutat de la margine de Vasile Florin Marinescu, 45 de ani, și Mihai Ovidiu Artene, 43 de ani.

  România, Anglia, Spania, Germania și Țările de Jos sunt singurele țări care vor trimite la EURO 2020 două brigăzi de arbitri.

  Arbitrii, asistenții și oficialii VAR care vor fi prezenți la EURO 2020 au efectuat, în perioada 10-13 mai, un curs de pregătire în Istanbul, Turcia.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.