Povestea Isabelei | Video

  de - | 18 iunie 2019, 3:44 PM | Contributors

  0

  În călduroasa zi de 14 iunie 2019, o mână de oameni cu minte și suflet deschis au ales să răspundă unei chemări. O chemare la informare, în primul rând, dar și de a nu uita de suferința unui copil…

  Copilul în cazul de față se numește Isabela și la frageda vârstă de 5 ani a fost diagnosticată cu boala Batten, mai precis CNL2. Ea este, din păcate, doar unul dintre copilașii care suferă de această boală fatală pentru care singurul tratament nu este încă disponibil în România.

  Boala le fură copilăria pas cu pas prin chinul de a nu mai putea merge, vorbi, vedea, mânca, după care furându-le și viața la vârste fragede de 8-12 ani…

  Să nu mai permitem bolii Batten să fure viața altor copilași!

  Testele genetice și tratamentul trebuie să fie disponibile gratuit și la timp!

  Raul Budurean

  Citește și Familia micuței Isabela se zbate să găsească o șansă la viață pentru unicul lor copil. Ajută și tu!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.