Familia micuței Isabela se zbate să găsească o șansă la viață pentru unicul lor copil. Ajută și tu!

  de Special Arad | 6 august 2018, 1:14 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Isabela este o fetiță de 4 ani din Arad. Este unicul copil al familiei Belean și bucuria vieții lor. Acum 1 an, a început însă ceea ce avea să devină un coșmar atât pentru ea cât și pentru familie: Isabela a început să aibă convulsii, iar după multe analize și vizite la medici, a primit zilele acestea vestea cruntă: diagnosticul de „boala Batten”, o boală genetică incurabilă, pentru care nu există tratament în România.

  De câteva zile părinții ei au intrat într-o luptă contra cronometru pentru a salva viata micuței. Au dat sute de telefoane și zeci de e-mailuri pentru a reuși sa găsească un răspuns, un ajutor, o șansă la viață pentru unicul lor copil.

  Asociația Dalia a lansat un apel comunității, din dorința sinceră de a veni în sprijin acestei familii care trece prin încercări atât de crunte, mai ales acum când părinții au primit un răspuns pozitiv de la o clinică din Germania la solicitarea de a-i acorda tratamentul vital fetiței.

  „Fără sa ii întrebe cineva dacă vor sau nu, sunt nevoiți să lase tot în urma, sa renunțe la viața lor din Arad, să ia fetița în brate și să se mute în Germania pentru o perioadă nedeterminată.

  Sunt încă în discuții cu clinica, dar deocamdată știu că există un singur tratament care poate stopa degradarea funcțiilor cognitive ale Isabelei și că acest tratamentul vital costă 50.000 euro/lună.

  Haideți să le arătăm că, deși unii dintre noi nu ii cunoaștem personal, suntem alături de ei și îi ajutăm financiar.

  Vă rog să donați în conturile Asociației Dalia orice sumă doriți cu mentiunea “pentru Isabela”. Dacă doriți să faceți o sponsorizarea de pe firmă, vă rog să ne scrieți email pentru a vă trimite contractul de sponsorizare”, anunță reprezentanții acestei asociații care a fost înființată acum câțiva ani, expres pentru a ajuta copiii bolnavi din Arad.

  Pentru mai multe detalii, contactați reprezentanții Asociației Dalia, pe grupul oficial de facebook.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.