miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Pe lângă vulpi, ce animale vă mai lipsesc în Arad?

  de E. Nola | 18 noiembrie 2023, 11:49 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  12

  Da, nu e nicio exagerare, orașul începe să își recâștige valoarea naturală, animalele care l-au părăsit, speriate de industrializare și dezvoltare, încep să se întoarcă.

  Pe la alții e vorba chiar de urși, noi încă nu am ajuns până acolo, evenimentul ultimelor zile, mai precis nopți, a fost prezența unei vulpi în mijlocul orașului și atunci încă nu am vorbit de păsăretul care revine în stoluri, vedeți lupta lui Bibi care se desfășoară de ani de zile împotriva diferitelor croncănitoare din copaci. Unii chiar au ajuns la ideea că de aceea le-a pus primarul gând rău copacilor. Să nu mai aibă ciorile și cucuvelele unde să se adăpostească.

  Cert este că arădeanul este mare iubitor de animale de toate felurile, așa încât venim noi cu întrebarea în acest sfârșit de săptămână în care s-au întâmplat multe și dramatice, ce credeți Dumneavoastră, ai noștri mult mai animalieri decât ai lor, ce ne mai lipsește?
  De animale zicem și de binefacerile pe care le pot aduce cu ei în orașul nostru din ce în ce mai natural.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Pe lângă vulpi, ce animale vă mai lipsesc în Arad?

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Poll în engleză înseamnă sondaj, chestionar de opinie.
    Ne-am permis, având în vedere că pseudonimul autorului este de peste 30 de ani E Nola (Notaros Ludovic(Lajos, în maghiară) Electronic), să ”românizăm” și acest ”poll” în ”pola”, chiar dacă astfel românul are tendința să se gândească la un singur lucru. Mai e și orașul Pola în Croația, care în croata se pronunță exact ca în românește. Cu alte cuvinte e un joc multiplu și șugubăț cu cuvintele, așa cum îi șade bine unui jurnalist care se respectă…

    +2 voturi
    +1
    -1
  1. Nu intrați în joc domnule profesor. Distinșii anteopinenți folosesc vechea stratagemă; vor să abată atenția de la subiectul în discuție (starea jalnică a orașului) aruncând fumigena deja consacrată – exprimarea și apartenența dvs națională. Pentru consolarea tuturor s-ar putea face ceva nominalizări la premiiile PulitzăR ale colegilor de la Academia Cațavencu (Cațavencii)

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.