sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Pola Zilei: De ce a fost interzis filmul cu Arsenie Boca la Arad?

  de E. Nola | 23 septembrie 2023, 11:08 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  Bine, nu ca pe vremuri, pe vremea mult prea grabnic împușcatului, s-a dat la clubul Flex, însă „instituțiile” de cultură din oraș au refuzat pe rând să fie gazdele proiectării filmului. A început Centrul de Cultură al Municipiului, refuzând proiecția la Cinema Arta, a continuat Biblioteca Județeană, după ce inițial a răspuns afirmativ la cererea celor de la Citizenit, organizatorii lansării filmului lui Solomon la Arad.

  Nu intrăm aici în amănunte, revenim cu „Încetinitorul” la începutul săptămânii viitoare, până atunci oferindu-vă vouă, cei care sunteți de ai noștri, mult mai cineaști decât ai lor, posibilitatea să vă dați aici cu părerea.

  Nuuu, nu vă faceți iluzii, nu liber de tot – acolo, eventual, în comentarii – ci pe baza celor șapte variante pe care vi le punem la dispoziție. Doar atât, înainte de răspunsuri, că nici CMC, nici Biblioteca Județeană nu au dat explicații clare pentru refuz, însă amândouă sunt sub vremi, strict controlate de gașca politică care domină Aradul de o vreme bună.

  Noa, hai, să ne băgăm picioarele, că era cât pe-aci să ajungem capitala culturală a Europei…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: De ce a fost interzis filmul cu Arsenie Boca la Arad?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.