sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Care a fost cea mai mare surpriză a alegerilor arădene?

  de E. Nola | 15 iunie 2024, 8:20 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Puteți, desigur, să mă retezați din start: ce surpriză?

  Alegerile de duminică din Arad s-au desfășurat așa cum era de așteptat, nicio surpriză, dimpotrivă: asta a fost surpriza că nu s-a întâmplat nimic deosebit. Da, pe undeva s-ar putea să aveți dreptate, cu toate acestea, noi insistăm, că ceva tot s-a întâmplat chiar dacă nu s-a întâmplat nimic deosebit.

  Participarea a crescut față de acum trei ani și ceva, este drept pe atunci era pandemie, virusul politic era dublat de ceva virus scăpat din laboratoarele din China sau ceva pe acolo, normal că acuma oamenii, eliberați de spaima epidemiei, s-au dus curajoși la secțiile de votare chiar dacă acolo nimeni nu mai purta mască.

  Văzută treaba din altă perspectivă ceva s-a întâmplat totuși, nu vă dăm mură-n gură, vedeți variantele de răspunsuri mai jos și, dacă doriți, fiind ai noștri, mult mai alegători decât ai lor, completați variantele și la comentarii.
  Și nu uitați: votul este secret, dar asta nu schimbă nimicul!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Care a fost cea mai mare surpriză a alegerilor arădene?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.