duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ploaia s-a anulat pentru prima zi de Street Food Festival! | Foto

  de Special Arad | 15 iunie 2018, 11:49 AM | Foto | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Deși prognoza meteo anunța ploaie și la un moment dat chiar a început să picure, prima zi a festivalului de mâncare stradală din acest an de la Arad a avut parte de vreme frumoasă și, prin urmare, de un număr mare de arădeni.

  Sub deviza „Explore a new world in 2018”, Street Food Festival invită gurmanzii să exploreze o nouă lume plină de culoare, arome și miresme apetisante și să se bucure de și mai multe zile lungi și relaxante. Timp de patru zile, arădenii au parte în piața Avram Iancu de preparate excepționale de mâncare stradală, cinema în aer liber, muzică live și activități pentru cei mici.

  În prima seară, arădenii au avut parte de muzica live a trupelor românești Melting Dice și FUNKorporation (aceștia din urmă au o piesă nouă. O poți asculta în ediția de săptămâna trecută a Special New Music).

  Astăzi, de la ora 18:30, pe scenă va urca trupa Rockabella, apoi de la ora 20:00 CeZar, iar de la ora 21:30 Ana & The Changes (din Serbia). Mâine (sâmbătă), programul muzical va începe de la ora 18:30 cu Dimitri’s Bats, va continua cu Ligia Hojda și se va termina cu trupa Grimus. O trupă cu care am făcut cunoștință anul trecut tot la Street Food Festival, Next Ex revine la Arad duminică și ne cânta de la ora 18:30, după care suava Lucia ne va (con)duce într-o stare de visare pe ritmuri jazzy-blues începând cu ora 20. În schimb, pe urmă ne vor trezi din semi-somnul dulce trupa FiRMA, marcând astfel finalul festivalului la Arad. Pentru anul 2018, cel puțin.

  Street Food Festival este un concept de festival debutat în 2016 la Cluj-Napoca și continuat mai departe în alte 9 orașe alături de parteneri de încredere și gurmanzi pofticioși. În 2017, festivalul a bucurat peste 300.000 de persoane cu rețete ingenioase și activități recreative reușind să cucerească gusturile unei întregi țări.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.