Special New Music (4 – 10 iunie 2018)

  de [email protected] | 11 iunie 2018, 11:17 PM | Music

  0

  Special New Music aferent săptămânii 4 – 10 iunie 2018 vine cu un nou logo și nu mai puțin de 19 piese noi, dintre care opt sunt de la trupe românești și dintre care cinci vor cânta chiar la sfârșitul acestei săptămâni la Street Food Festival, la Arad (vezi aici)! Avem, deci, noutăți de la Jurjak, Lenny Kravitz, FUNKorporation, NEXT EX, Lucia (foto), Kosmic Blues feat. Muse Quartet, Dimitri’s Bats, Rockabella, ZMEI3, Deap Vally, Interpol, Arcade Fire, Gorillaz, Cullen Omori, LVL UP, Rhye, A Perfect Circle, BADBADNOTGOOD ft. Samuel T. Herring, Die Antwoord ft. The Black Goat și Astronauts, etc.

  Jurjak – Vântul

  Lenny Kravitz – Low

  FUNKorporation – Hold on through

  NEXT EX – Should

  Lucia – FRTHR

  Kosmic Blues feat. Muse Quartet – Nature

  Dimitri’s Bats – Bottom of the Ocean

  Rockabella – 7 Minute

  ZMEI3 – Rică din Obor

  Deap Vally – Get Gone

  Interpol – The Rover

  Arcade Fire – Chemistry

  Gorillaz – Sorcererz

  Cullen Omori – Happiness Reigns

  LVL UP – Orchard

  Rhye – Phoenix

  A Perfect Circle – The Contrarian

  BADBADNOTGOOD ft. Samuel T. Herring – I Don’t Know

  Die Antwoord ft. The Black Goat – Alien

  Astronauts, etc. – The Border

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.