joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ce avem noi aici?… Avem drept la replică de la domnul Măduța-Premiere-Amad etc.

  de Tudor Bogdan | 17 decembrie 2014, 11:48 AM | Culise | Recomandările editorilor

  16

  Titlul principal: Plata pentru munca de partid se face la „Premiere” și este plătită (parte și) din bani publici. De ce?… Pentru că Flavius Măduța

  Bârfa asta poate fi catalogată de nivel trei din cinci – deci aproape știre… deci aproape fapt banal. Respectiv este șoptită de trei surse beton, însă niciuna nu este dispusă să o spună cu glas tare… din motive lesne de înțeles chiar și de cei care nu sunt membri de partid.

  Toate instituțiile deconcentrate ale statului, aflate în subordinea Prefecturii Arad, organizează chefuri de final de an. Și nu-s puține. Nici instituții, nici chefuri. Nimic nasol până aici. Oamenii au tot dreptul. Și unde se distrează ei, cu drepturile lor cu tot?… Păi unde altundeva decât la salonul deputatului PSD Flavius Măduța, „Premiere”! De ce?… Păi ca să rezolvăm rapid ecuația, trebuie să includem, ca factor decisiv, pe lângă voința și drepturile lor, obligațiile pe care le au față de șefii care-i țin în funcții… care șefi nu că ar avea ceva treabă cu instituțiile respective, unii mici măcar din punct de vedere al înțelegerii funcționării mecanismului lor, dar sunt puși acolo directori… ghici?… de domnul deputat Premiere Măduța.
  Prin OK-ul relativ (și care, oricum nu contează) al prefectului.
  Să recapitulăm… că se-apropie Sfintele Sărbători… După un an deosebit de greu, în care domnul deputat a stat pe băncile Parlamentului și și-a rupt coatele de cât de mult a vorbit singur și cu celălalt Flavius (ca-ntre ventriloci, era să zic), păi nu trebuie să vină și răsplata pe măsură de la cei care îi pupă mâinile de dimineața până seara, și-l încoronează de câte ori îl prind și-i cântă despre de cât  de mare „naș” e el și de cât de ușor e traiul cu așa faraon?… Nu?! Păi plătești, băi, când ai așa jupân… că nu-s pe toate gardurile!…
  Sau îs?…
  Iar unul dintre pupăcioșii principali – nu știm dacă și favoriți – ai deputatului Premiere e  prefectul Pribac. Confrate în ale tăcerii încurcate în fața publicului, Cosmin n-a scos, în aproape doi ani de mandat, mai mult de 100 de cuvinte necenzurate, neservite și/sau nescrise de altcineva pe un bilețel. Dar, iată, acum arată că știe să facă plățile de rigoare către protectorul său Măduța.
  Să recapitulăm din nou, deci… ca să nu ne rătăcim printre metafore:  Pribac a dat sfoară în țară la toți șefii de deconcentrate, rugându-i (sanchi!) să accepte să facă chefurile de final de an la Salonul „Premiere”… că „acolo familia deputatului se ocupă cu mare drag de ei”, luându-le tributul într-un mod elegant…Doar 70 de lei pentru meniu individiual… hai că nici nu-i mult…
  Dacă ieșea Ponta era 150 și nu comenta nimeni nimic…
  Poate nici articolul ăsta nu intra.
  Dar n-o ieșit.

  UPDATE: Drept la replică Flavius Măduța

  Referitor la articolul „Plata pentru munca de partid se face la „Premiere” și este plătită (parte și) din bani publici. De ce?… Pentru că Flavius Măduța” publicat în data de 17 decembrie 2014 pe www.specialarad.ro, fac următoarele precizări:

  Articolul în discuţie nu respectă standardele minime de etică profesională, fiind bazat exclusiv pe minciuni deghizate în forma convenabilă de „bârfă”. Sunt convins că scopul acestui articol este acela de a mă denigra pe mine, în calitate de om politic. Altfel, cred că era normal să îmi solicitaţi un punct de vedere şi v-aţi fi lămurit foarte repede că nu aveţi dreptate.

  Ca deputat şi om politic, pot să oricând să accept critici argumentate sau opinii incomode. De data aceasta, dumneavoastră însă aduceţi prejudicii nu unui om politic, ci unei societăţi comerciale care are o activitate ireproşabilă şi care se bazează pe un bun renume, câştigat prin seriozitate şi muncă.

  Vreau să precizez foarte clar următoarele precizări:

  –          La salonul „Premiere” NU se organizează niciun fel de eveniment plătit din bani publici

  –          La salonul „Premiere” NU se organizează în acest an nici măcar un eveniment organizat de angajaţi ai unor instituţii publice.

  În consecinţă, „bârfele” pe care le ridicaţi la rang de ştire prin publicarea pe www.specialarad.ro şi prin afirmaţia că sunt verificate de „trei surse beton” sunt de fapt minciuni. Pentru mine este mai puţin important dacă în spatele acestor minciuni stau interese politice şi economice, antipatii personale, incompetenţă sau un amestec între toate acestea. Vă solicit să retrageţi de urgenţă acest articol de natură să creeze prejudicii de imagine atât unei societăţi comerciale cât şi mie personal şi să prezentaţi scuze public pentru acest atac nedemn.

  P.S. Ultimele două pasaje ale prezentului drept la replică au fost scoase intenționat de către redacția Special Arad având în vedere că ele fac doar publicitate salonului amintit. În ceea ce privește organizarea unor astfel de manifestări cu sau fără bani publici, ia citiți aici domnule deputat (și nu ați dat atunci niciun drept la replică) USL i-a premiat pe profesori cu 35 de lei la Salon Premiere. În plus, referitor la organizarea, în locațiile pe care le „supravegheați” – includem aici și AMAD (Premiere 2…)… sau nu așa se numește?-, ca să nu spunem mai mult, a unor evenimente ale unor angajați în instituții publice, mai gândiți-vă. Știm că politicienii uită repede, dar nici chiar așa.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Marina/Toadere/cetatene… cati oti fi… Va raspund la pachet, ca vad ca chinuiti acelasi laptop: acest articol este scris ca urmare a foarte multor mese, servite, intr-adevar, in aproape toate localurile Aradului, de cand exista ele si pana in zilele noastre. Iar subiectul este, la fel, unul pe care il documentam inca dinainte de a se fi auzit Maduta. Produsul rezultat este defularea scriptica a unui braistorming – prin urmare toti suntem Pandelea Radu… ca-n Spartacus si ca la voi la PSD, cand dati comunicate de presa aparent semnate…

    --2 voturi
    +1
    -1
  1. Mai oameni buni fac pariu cu oricine că acest Măduța care a venit peste noi la partid de ceva vreme, nu stie nici măcar să scrie corect ce apare în dreptul său la replică. De vorbit… nici nu pun la socoteală. Întrebați-l unde a făcut școala și după aceea puneți-i o întrebare simplă de cultură generală. Punem, iarăși, pariu că nu știe să răspundă?

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. Dumnezeule, voi nici in pragul de sfintelor sarbatoari nu incetati cu balacirea asta in noroi. Inteleg ca este goana dupa rating, dar chiar asa? Aveam pretentii mai mari de la presa aradeana. Macar daca articolul ar fi fost documentat si ar fi prezentat dovezi. Asa doar aruncati cu noroi intr-un om si familia sa in pragul sarbatorilor.

   0 voturi
   +1
   -1
  3. Daca angajatii platesc de buna voie si merg acolo, care e problema? Eu am fost la doua nunti si nu m-a obligat nimeni. Da aia care merg la Moara cu Noroc? Sau la restaurante care au legatura cu alte partide? Cam seamana articolul cu o chestie la comanda, de genul hai sa scriem de Maduta. Ce sa faca Maduta, sa scrie pe usa restaurantului ca nu ii primeste pe bugetari?

   +2 voturi
   +1
   -1
  4. Nu-l pune nimeni sa renunte la bugetari.Nu la cei care merg individual si-si platesc consumatia.Dar cand o institutie publica organizeaza evenimente pentru angajati platite din banii institutiei care sunt bani publici, se schimba radical discutia. Ca sa nu mai fie discutii, in locul institutiilor respective, as pune la dispozitia presei si chiar pe site-ul propriu celelalte cel putin doua oferte de preturi pentru eveniment si din care sa reiasa ca la Maduta se mananca cel mai bine si cel mai ieftin.Daca nu fac asta sa nu mai faca pe ofensatii.In plus, ofertele sa fie facute/calculate in baza solicitarii institutiei si in baza meniului cerut de ei.Adica sa primesc oferta de pret cel mai avantajos la meniul meu.Daca vreau sa fie cu coada de veverita,urechi de arici si alte zane flambate , asa sa fie. Cat despre insinuarile inexistentei surselor beton, cei care comentati in aceasta cheie ar fi bine sa va informati.Cei care va platesc la coment s-ar putea sa va mituiasca cu prea putin incat sa mai si ganditi singuri.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.