Pericol de diabet! Aradul, mai dulce ca Teleormanul! Curtea de Conturi o deconspiră pe „Bombonica” Pistru!

  de Alin Olteanu | 4 martie 2019, 1:44 PM | Culise | Topic special

  10

  Ați auzit de „Dosarul Bombonica”? Dosarul acela în care Dragnea  a fost deja condamnat în primă instanță, dosar denumit „Bombonica”, după numele fostei neveste a liderului PSD. Pe scurt, Bombonica (ăsta este prenumele fostei doamne Dragnea!), a cedat rugăminților soțului și a angajat două domnișoare în direcția pe care o conducea, dar ele lucrau, de fapt, la partid. Deci, două angajate „la stat”, plătite din bani publici, prestau muncă exclusiv pentru partid (PSD – nota red.), fiind pontate fictiv la locul de muncă pentru a-și încasa salariile lunare. Fără să exagerăm, suntem siguri că asemenea cazuri, dulci ca o bombonică, se întâmplă în toată România, partidele aflate la putere în județe încercând să își plătească „activul” pe alte căi decât cele normale. În consecință, și în Arad. Doar că în Arad sunt nenumărate astfel de exemple, toate necercetate și neprobate vreodată de organele statului – cel puțin până azi. De atâta dulce-bombonel, mai că începem să ne temem pentru sănătatea Aradului, aflat în mare pericol de …diabet, în formă penală.

  Curtea de Conturi face (sau a făcut… nu știm pentru că e greu să aflăm informații) un control la Compania de Apă-Canal Arad. De găsit, deocamdată, nu știm ce a găsit pentru că instituția, la Curtea de Conturi ne referim, este foarte secretoasă în privința verificărilor în curs. Așa că a trebuit să ne întindem „antenele”… Astfel, am aflat, „circul” e cât casa și deja se încearcă ascunderea – prin metode specifice…- de ochii publicului larg, a unui aspect care, dacă este înaintat mai departe (de către Curte) organelor de cercetare penală, o să avem un nou „caz Dragnea” la Arad, doar că de această dată sub umbrela PNL. Iar acest caz, ca să o spunem direct, cazul se va numi „Dosarul Geanina Pistru”. Sau, „dosarul bombonica Pistru”.

  Citește și: Geanina Pistru va presta muncă sub Bănățean de la Compania de bani aruncați pe apă și canal Arad

  Trecem peste ce au urmărit concret inspectorii Curții de Conturi Arad la „Apă-Canal” pentru că oricum deocamdată nu știm nimic concret. Însă cert e că au descoperit, solicitând registrele, că Geanina Pistru, consilier al directorului Bănățean, plătită cu 7000 de lei lunar, „în mână” (un fel de a spune, în mână, pentru că precis îi primește pe card) de o societate ai cărei acționari sunt Consiliul Județean și Primăria Arad, nu a semnat niciodată condica de prezență, dar a fost pontată zilnic (!), ca muncind în companie.

  În schimb, noi avem destule probe, dintre care puteți vedea câteva mai jos, în care se poate observa faptul că, în orele de serviciu (oare care or fi acelea?), madame Pistru, în calitate de vicepreședinte PNL Arad și președintă a organizației de femei, se „desfășura” în conferințe de presă politice chiar la orele prânzului.

  Citește și: Sorin Ghilea a intrat în C.A.C.A.! Procurorii de la Arad… pe nicăieri!

  Cum era de așteptat, Special Arad opinând în urmă cu ceva timp că Geanina Pistru și realizatorul TV Sorin Ghilea, doi „bombonei” angajați de „formă” la Compania de Apă-Canal, primind zeci de milioane de lei la care noi doar visăm, nu au semnat vreodată condica, dar au fost pontați zilnic. Și plătiți lunar.

  Acum… ia priviți de câte ori ne-a invitat „Bombonica” la conferințe de presă, pe care le-a și susținut în calitate de consilier al directorului Bănățean și de vicepreședinte al PNL Arad, bineînțeles în timpul orelor de serviciu.

   

  Și mai priviți câteva emailuri prin care eram invitați la conferințele de presă ale doamnei Pistru, în timpul programului, la Compania de apă-Canal. Pardon, scuzați-ne!, la sediul partidului… în timp ce era și este plătită de Compania de Apă-Canal.

   

   

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Da rezultatul controlului Curții de Conturi de la Compania de Transport Public Arad când îl aflăm, că și pe acolo au fost în control. Se aude că și CTP este pe minus, adică pe pierdere și ar fi interesant din ce cauze. Ceva nu este în regulă, CET-ul în insolvență, CTP pe pierdere, la Apă Canal, șmenuială, cine știe ce-o mai fi pe la piețe, ARCONS și alții care sunt în subordinea primăriei. Așa că dragilor de la Special Arad, aveți de lucru, haideți, faceți niște investigații așa cum făceați cu ceva timp și informați-ne și pe noi. În voi mai e speranța să aflăm despre eventualele nereguli, că restul presei locale sunt…..

   +23 voturi
   +1
   -1
  2. iesiti in strada si aparati institutiile de forta ca sunt foarte eficiente si acuma vine Dragnea sa le streseze.
   Stiti cum arata zeita justitia dupa 30 de ani de paracomunism, parademocratie, primitivism iliescist, basism retrograd si hiperdeontologism nemtesc, Kantian?
   Ca curva de bordel batrana, obosita si rasfututa de toti jegosii si analfebetii patrei, nelagata la ochi dar care vede prin aburi de alcool, cu sabie dintr-un dildo mic si zbarcit, care viseaza sa o mai futa si niste euopeni occidentali cu euroi, nu din astia oachesi si fara bani.

   +7 voturi
   +1
   -1
  3. Compania de apa colorata politic.Culmea ca aici toti se inteleg intre ei.Aici nu auzi ca se cearta PNL-ul cu PSD-ul sau numai te miri ce analfabeti din te miri ce partid.Copil de primar(PSD-Vodiceanu),nevasta lu Pribac(PSD) si evident multi cu limba pana la genunchi.Deci despre ce opozitia lu dracu…vorbim aici?Toti infipti in acelasi cacat.

   +13 voturi
   +1
   -1
  4. E un obicei al “puterii”acesta cu angajarile fictive sau chiar si concrete in posturi bine platite la STAT,unde-i cald si leafa curge indiferent de cat de competent esti…dna Boghicevici e campioana la astfel de angajari ale “protejatilor”!Sigur,bine spunea cineva:trei zile tine circul si se musamalizeaza totul dupa aceea!

   +5 voturi
   +1
   -1
  5. Sa vezi cati interlopi a angajat domnul Pistru la compania de apa!! Evident ca nici ei nu dau pe-acolo, nici nu iau toti banii. Posibil ca banii merg la partid iar interlopii se aleg cu asigurare medicala, pensie, etc. Iar daca partidul are nevoie de serviciile lor, imediat se rezolva orice. Cam seamana cu Italia anilor 70-80.

   +12 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.