sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Pe cine ați vedea prim-ministru dintre politicienii arădeni?

  de E. Nola | 11 octombrie 2019, 12:56 PM | Pola Zilei

  0

  Ne-am permis această întrebare, de altfel la locul ei acum, după căderea guvernului Dăncilă, datorită apariției în mediul online arădean a ideii cu omul nostru de la Brucsles. Cel care ar avea mari șanse acum să intre în guvern.

  Nu știm de ce ar fi mai mari ca altă dată, știm însă că după eșecul răsunător de la Arad chiar ar fi omul potrivit la locul potrivit, cert este că unii îl văd ministrul culturii, alții al internelor și cine mai știe unde și de ce.

  Acuma e drept, Ludovic Orban ca prim-ministru ar da ca naiba cu Viktor Orban în vecini.

  Să-l aduci pe Hurezeanu de la Berlin e cam prea de tot, Lucian Croitoru a mai fost respins odată, iar să-l pui direct pe Rareș Bogdan tot ca naiba ar da.

  Așa că de ce nu? Avem din ce alege, inclusiv doamne care vorbesc românește mai bine ca doamna Dăncilă, se pricep și la canalizări, asta ca să nu mai vorbim de parcări și investiții serioase.

  Ia să vedem, ce avem noi pe aici demn de atenție!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Pe cine ați vedea prim-ministru dintre politicienii arădeni?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.