Sorin Ghilea a intrat în C.A.C.A.! Procurorii de la Arad… pe nicăieri!

  de - | 25 April 2017, 8:29 AM | Pamflet | Recomandările editorilor

  5

  Deci, Compania de Apă – Canal Arad (C.A.C.A.) s-a pricopsit cu încă un specialist. Nu în apă, nici în canal, ci în comunicare. După modelul brevetat de Consiliul Județean Arad (C.J.A.), C.A.C.A. a angajat tot un jurnalist ca comunicator (cacofonia este obligatorie în acest caz!), pe nume Sorin Ghilea.

  La fel ca și omologul de la C.J.A., comunicatorul C.A.C.A., Sorin Ghilea și-a „făcut mâna” în comunicare prin seria de emisiuni în care îl bălea pe Gh. Falcă (sănătate de Sf. Gheorghe!) cu declarații de dragoste pentru excepționalele realizări de răsunet mondial așa că, normal, trebuia răsplătit cumva pentru tonele de bale revărsate în emisiunile „independente”  de la TV Arad. Și, pentru că balele astea de dragoste tot fluide sunt, ca și cele cu care operează Compania condusă de Bănățean (sănătate de Sf. Gheorghe!), adică apă și restul, numirea lui Ghilea ca comunicator C.A.C.A. a venit ca o mănușă protectoare.

  Cu toate astea, avem câteva nedumeriri. Când și în ce condiții a avut loc concursul pentru ocuparea postului de comunicator C.A.C.A. de către numitul realizator Ghilea? Așteptăm să ni se spună în ce ziar a fost publicat anunțul de concurs, cine a fost în comisie, care a fost bibliografia pe baza căreia a intrat Ghilea în C.A.C.A. etc. Apoi, am vrea să știm, noi, cei care plătim pentru apă și canal la C.A.C.A. lui Bănățean, ce program are numitul comunicator Ghilea, cine și cum îl pontează și altele asemenea, necesare pentru plata salariaților din fonduri publice.

  Nu de alta, dar am auzit la știri, la televiziuni, că inclusiv domnul Dragnea are ceva probleme penale pentru că fosta nevastă ar fi plătit din bani publici persoane care, de fapt, lucrau altceva… Și chiar am vrea să-l vedem pe Ghilea cum lucrează el în C.A.C.A.!

  I.Popșor

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Postul i se potrivea eventual unui Dacian Don, nu unui jurnalist de talia dlui Ghilea a carui investigatii si campanii de presa au fost adevarate bombe nucleare!se stie ca acest jurnalist obiectiv si intransigent este spaima coruptiilor , a ticalosiilor de tot felul si ca nu este inregimentat politic.

   --1 voturi
   +1
   -1
  2. Fain articol! Cred că și Ghilea a zâmbit un pic citindu-l. Asta după ce s-a-nroșit de furie c-așa face el. Ghilea n-a fost niciodată un ziarist care să scrie ceva de notorietate. De notorietate a rămas rahatul ăla de carte despre extratereștri. Dacă-și mai amintește careva de ea. Iar ca realizator de emisiuni, nici pomeneală! I se făceau textele pe calculator, i se scriau pe foaie întrebările, totul. CACA MACA. 🙂

   +8 voturi
   +1
   -1
   • ai cam mancat cacat mai ,,presarule”!
    cartea despre entitatile din alte lumi este in cursul de pregatire NASA iar in legatura cu ceelalte minciuni, nici nu ma mai obosesc sa raspund. S. Ghilea este un om de presa caruia nu i se pot imputa mizerii precum altora, a refuzat prostitutia pe care o practica 99% din presa aradeana, atata vreme cât Aradul are un Sabin Bodea ori Sinaci pe langa o personalitatea de calibrul dlui Ghilea, presa libera nu a murit”!!!!

    --2 voturi
    +1
    -1
    • @presar vorbesti prostii, cu gura plina. Cartea aia chiar este un rahat mare (chestia cu NASA, las-o jos ca macane). Lui Ghilea nu i se pot imputa mizerii pentru ca el este o mizerie, ca om in primul rand pentru ca ziarist nu a fost si nu va fi niciodata. Finalu comentariului tau este insa real: calibrul personalitatii de rahat a lui Ghilea este intr-adevar mai mic decit al lui Bodea sau Sinaci (asta din urma, ca om este tot un fel de Ghilea, dar spre deosebire de Sorin extraterestrul, Sinaci este ziarist si stie, cand vrea si are interes, sa scrie corect cateva fraze inteligibile; Ghilea ar gresi gramatical si propozitii simple, autobiografice, gen „sunt un idiot”).

     +7 voturi
     +1
     -1

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.