Pentru de-alde Țițirigă, politica omoară cu noroc… De aceea vrea și el o Moară cu noroc. La el, la Bârsa.

  de Lucian Valeriu | 19 septembrie 2014, 12:45 PM | Bârsa | Culise | Ineu | Recomandările editorilor

  0

  Acuma, dacă tot e oficial frate cu ți… ăăă… cu Ioțcu, de ce n-ar avea și Ți… ăăă… Țițirigă pretenții pe măsura noii calități de membru PD-L?… Dece, dece?! Păi, niciun motiv evident la orizont – adevărul gol-goluț spus pe șleau, e că fraier ar fi să se lase mai prejos decât tovarășii săi politico-administrativi  Igaș și Ioțcu… Pentru că ce au ăștia doi în plus la „calități” față de Cătălin, vicleanul copil de casă al lui Falcă?! Nimic… vă garantăm noi. Așa încât vrea și el să facă din hanul său de la Bârsa o Moară cu Noroc, ca la Mocrea, să-și ia mai în serios porecla Birtuțu` pe care, de când cu sarcinile alea de partid primite de la Dan Diaconescu care l-au aruncat în penibil, a cam neglijat-o.
  Băăă!… i-o fi explicat un sfătuitor… succesul politic trece, dar birtul rămâne veac în țara asta – iar cum folclorul ardelenesc ne învață că „îi bine să ai lucrul tău”, dă-i frate un upgrade la coșmelia de la Bârsa și preia și îndemnul lansat umanității de Sultan: VREM MAI MULT!  „Ceea ce nu te omoară, te face mai puternic” – ne-a convins un filosof cu mustață, iar de aici e bine, e foarte bine că pragmaticul viceprimar al Aradului a înțeles că îi trebuie și lui o Moară cu Noroc… ca să fie mai puternic. Cică cu Guță… ăăă… Guțu împreună… că discutăm despre „echipă” aici… în termeni de „frățiori”… „tovarăși”…

  Sursa foto (prelucrată): http://www.panoramio.com

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.