vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  „Falcă la telefon! Haideți să vă spun eu cum se face” – o convorbire telefonică reală cu cineva de forță din București

  de Mihai Todoca | 24 mai 2017, 4:55 PM | Culise | Recomandările editorilor

  2

  Data de 17 iunie, după cum spunea Roosevelt după atacul de la Pearl Harbour, va rămâne una „în infamie”. Este data la care se va ține Conferința Națională a PNL. O zi în care, se pare că vor fi prezenți doar 14 delegați arădeni, adică doar cei „de drept”, lipsind Aradul de o reprezentare mai mare la alegerile naționale și tocmai de aceea existând riscul ca cineva să conteste rezultatele datorită delegaților din organizația acaparată de primarul Aradului.

  Ne-am obișnuit demult ca Falcă să se considere baron, stăpân peste toate, iar voia lui să se facă de la un simplu telefon, de la o simplă convorbire (liber la intrarea pe ștrand, mobilizarea angajaților de la Rogera să facă curat în oraș, etc.). Ieri, se pare, acesta a încercat să aplice din nou metoda „telefonului roșu”, în cazul validării sau invalidării alegerilor județene din PNL.

  Prezent la un eveniment ținut la Casa Jelen, acesta a ieșit din sală cu telefonul în mână și a răspuns (chiar în față noastră!), având un ton mai mult decât agitat:

  „Falcă la telefon! Haideți să vă spun eu cum se face. (…) Eu nu am luat 20 la sută la parlamentare, asta e viața…. Oamenilor, ce vreți voi să faceți? Ce vreți să argumentați? (…) Atâta vă spun, uitați-vă la chestia aia. Uitați-vă la (neinteligibil) cu alegerile, cu partea financiară din 2016. Nu am auzit de Curtea de Apel până acum….. Voi faceți echipă cu ăia! Voi țineți cu talibanii? Ce vreți voi să argumentați, mă? Dacă aveați interes, o terminați rapid. Să nu credeți că eu nu am încredere. Hai, succes”.

  Auziți: „Hai, succes!”, cum ar veni un „Hai, pa și la gară!”….

  Articolul acesta nu e bun pentru neinițiați, doar pentru cei care cunosc situația și se știu bine cu regulile din PNL și cu relațiile și legăturile pe care le are Falcă la Bucruești, la partid.

  Noi avem o înregistrare cu toată discuția avută, dar până să separăm vocile (sperăm să reușească profesionistul pe care l-am găsit…), n-am putut să mai ținem secretul pentru cititorii noștri.

  Suntem curioși să aflăm dacă a reușit (Falcă – nota. red.) să rezolve „treaba” cu Bucureștiul, mai ales că modul de a dialoga cu persoana de la capătul firului pare să fie unul între stăpân și slugă.

  Așteptăm cititorii să ne spună cu cine a vorbit președintele PNL Arad. Era din Curtea de Arbritraj sau cu cineva din conducere?

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.