Vicepreședintele CJA Remus Guțu și Cătălin Țițirigă, viceprimarul municipiului Arad au trecut la PDL

  de Alin Olteanu | 19 septembrie 2014, 8:29 AM | Inutile

  1

  Din informațiile pe care le deținem, deocamdată neoficiale, Remus Guțu, vicepreședintele Consiliului Județean Arad și Cătălin Țițirigă, viceprimarul Aradului au părăsit PP-DD și s-au înscris în PDL, cu marea majoritate a membrilor organizației județene Arad a partidului condus de Dan Diaconescu.

  Mutarea este făcută după negocieri îndelungate și mai mult ca sigur că Țițirigă și Guțu au preferat să nu-și piardă posturile câștigate după alegerile locale din 2012, prin votul consilierilor.

  Cătălin Ţiţirigă a confirmat pentru Special Arad că s-a înscris în PDL, precizându-ne că alături de el şi Guţu au mai trecut alţi 31 de membri, consilieri locali şi preşedinţi de organizaţii.

  Revenim cu mai multe amănunte.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.