Alo, a „aterizat” subprefecta!… Pardon, mașina cu care Olimpia Popa se plimbă în interes de serviciu a fost implicată într-un accident

  de O. Peniță | 6 octombrie 2020, 5:14 PM | Culise | Topic special

  0

  Mașina cu numărul (nu ne mai chinuim să îl copiem) din imaginile prezentate în acest articol, aflată în „proprietatea vremelnică” a Olimpiei Popa, subprefect al Aradului numit de Gheorghe Falcă, s-a zbătut atât de tare la semaforul din fața Palatului Administrativ din Arad, încât i-a scăpat printre degete conducătorului auto aflat la volan și s-a izbit de un alt autoturism. N-a fost cu urmări tragice, decât materiale, șoferul, fără „stăpână” în VW-ul Passat – ne referim la subprefect- nu a pățit nimic și, spun martorii, s-a înțeles pe cale amiabilă cu celălalt participant la trafic.

  Acum, nu știm dacă Olimpia Popa a fost nevoită să se ducă în Aradul Nou sau acasă cu taxi-ul, făcând în acest sens vreo „onorabilă” criză de nervi, fiindcă ora era 16 și ceva, adică de final de zi de muncă, dar nici nu ne facem prea mari probleme că nu a găsit o soluție, noi știind faptul că fata e descurcăreață și se ține bine. Bine că nu a fost pasageră în mașină fiindcă, chiar dacă are putere și forță în ea, subprefecta ar fi fost nițel scuturată. Și speriată – credem noi.

  Cine a fost de vină? Nu știm și nici nu contează prea tare fiindcă oricum plătesc asigurările.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.