Cod portocaliu la Moneasa. Muzica și Bachus au acaparat în totalitate team-buildingul Prefecturii Arad și pe… Vasilică

  de O. Peniță | 8 noiembrie 2018, 6:04 PM | Culise | Recomandările editorilor

  0

  Știrea pentru fraieri (conform pagina Facebook oficială a Prefecturii Arad)- Comunicat: „Instituția Prefectului – Județul Arad sub coordonarea doamnei Prefect Florentina HORGEA a organizat o sesiune de instruire cu primarii și secretarii localităților din Județului Arad pe diferite teme de interes din activitatea acestora.
  Au susținut prezentări reprezentanți ai prefecturii, dar și specialiști din cadrul mai multor instituții deconcentrate din județul nostru”.

  Știrea pentru cititori care ne cred pe cuvânt: În aceste zile, sub coordonarea doamnei prefect Horgea și, mai ales, a domnului Vasilică (Damian, subprefectul – nota red.), care a desfășurat „desant” în zonă cu câteva zile înainte, lipsind de la serviciu, motivat, a avut loc o ceremonie la care au fost aleși pe „sprânceană” aleși locali (primari și viceprimari) și angajați locali (secretar de primărie), din tot județul Arad. În cadrul acesteia s-a discutat cea  mai importantă problemă a județului Arad, conform directivelor din partea Guvernului României: „De ce nu merge microfonul? Unde e microfonul?”. Pentru cântări de genul „Ană, zorile se varsă!” sau „Am avut o viață tare amărâtă”, bineînțeles.

  Ei bine, suntem în măsură să vă spunem că microfonul… da!, microfonul Prefecturii, a fost găsit -și putem spune că nu greșim când susținem că vinovatul este Vasilică- Don Juan-ul în haine de militar și invers… care l-a luat preț de câteva ore bune, adică exact în momentul în care trebuiau stabilite concluziile cu privire la problemele expuse în cadrul team building-ului.

  Știrea pentru cei care nu ne cred: Ieri și azi, la Moneasa, în județul Arad, s-a desfășurat un concurs de degustări de… orice, la care au participat toți factorii de răspundere (primari, viceprimari, secretari, directori de instituții descentralizate ale statului, prefect, subprefect și… Amfitrioane) aflați la Putere, și care a doua zi nu au găsit pe niciun producător de murătură în zonă.

  Știrea pentru cei care nu vor să ne creadă, nu pot sau nu sunt lăsați: Nimic din ce am scris mai sus nu e adevărat, doar… faptele.

  Știrea pentru cunoscători:  Au tras ăștia o beție sub coordonarea subprefectului!… încât vor să rămână în funcții și să participe an de an!  Că așa se leagă prieteniile: la o țuică lungă, lungă…

  Știrea pentru cei care nu cred în Prefectură: Administrația iubește pomii. De aceea se sapă pe unde se apucă. Cu pantofi de firmă. Vasilică a săpat o „groapă”… Dar știți cum e în filmele cu mafioți, nu? Când te pun ăia să sapi, fie vremea rea sau bună, fie băutura fină sau nu, sapi…

  P.S. În poza articolului sunt mai multe femei decât bărbați. Oare unde sunt primarii și secretarii (bărbați ca și ei)? – sursa Facebook

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.