Păzea! Avem un meteorolog de serviciu (sau… deserviciu) p-acilea: Mihăiță „Tornadă” Calimente!

  de Tudor Bogdan | 30 iunie 2017, 6:43 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  1

  Calimente, te iubim, CĂ CA Tine nu găsim! Păi unde-s vremurile-n care Mihăiță al nost’ era cel mai invitat dintre invitații în emisiuni de emisiuni, cu dezbateri de mare angajament, cu scopul unic și exclusiv de a-l da afară din studio, în direct? Sau vremurile-n care era invitat doar pentru că cu siguranță (na… că nu scăpăm nicicum de cacofoniile astea alde Calimente!) se lua la trântă cu vreun Ciuvică p-acolo sau, în principiu, cu oricine. Unde ești tu, Calimente-Doamne? La Secția Meteo? ‘Ai de PLM! Adică Partidul Liberal Meteorologic, logic! Dar poa’ să fie și de la „Mercenar” acel M, ca să-l cităm pe Ciuvică: „Mercenar îi mă-ta!”.

  Invitați-l, repede, la ProTV, la rubrica meteo a lu’ Busuioc, să vedem, dom’le, care pe care! Să vedem în direct un pic de „Stele verzi” sau meci de K1, ca pe vremuri, un pic de entertainment de calitate ca-n știrile de la ora 5!

  Iată ce postează mai nou pe facebook meteorologul nostru de serviciu pe județ, postare pe care, de altfel, a șters-o până la urmă și în care, de altfel, a fost contrazis și luat la mișto la greu, pentru că e ușor de bănuit că poza a fost luată, de altfel, de pe internet. Cu alte cuvinte, tornada din imagine nu era din județul Arad „către Semlac”, ci puțân mai încolo… către Mexic.

  19621388_1563496207055256_1624765867_n

  E adevărat, a fost furtună și vijelie în tot județul, au avut de suferit sute de copaci, acoperișuri și fire de curent, dar… nu vrem să știm ce efecte devastatoare ar avea o astfel de tornadă!

  Am verificat, totuși, „informația” și am obținut câteva filmulețe scurte de la câțiva muncitori din Semlac, care au fost pe câmp în momentul când furtuna – urâtă de tot, ce-i drept –  se vedea din depărtare, dinspre Nădlac, și se apropia de comună.

  Nu era chiar tornadă, dar mulțumim pentru prognoză, d-le Calimente! Azi cum va fi vremea-n Mexic?

  Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.