Calimente, secretarul general adjunct al Senatului, îi dă la fraier pe facebook: „Băiețică! Pe cine ameninți, fraiere?”

  de Mihai Todoca | 14 August 2018, 12:30 PM | Pamflet

  16

  Na’ iacă-tă-l și pe Mihăiță al nost’… de fapt doar al unora… cât de tare-n clanță e pe facebook! Venise unu’ de postase pă facebook pă nenea ăla în alb care cică coordonase o parte din jendarii ‘ceia ce au dat în stânga și-n dreapta ca bezmeticii. Mihăiță, dragul de el, lasă și el un comentariu: „Bravo lui!”. Acuma… dacă ne-om pune ș-om gândi-o oleacă, ne dăm seama că Mihă nu a gândit-o deloc. Era absolut clar că își va atrage un opobriu public demn de linșarea lui Gaddafi, dar na’, a fost emoționat că va lăsa și el un comentariu și nu s-a gândit până la capăt.

  Cineva îi răspunde în graiul dulce românesc, ceva de mă-sa, ceva de jeguri și comuniști. Un om cu scăunel la cap s-ar fi retras din discuție din momentul în care observă că se apelează la jigniri, dar Mihaiță nu. Mihăiță îi dă la „fraier”, să sâmtă binie omu’ care și-a permis să scrie pă facebook. Și dă-i și luptă, și dă-i la gioase la băiețaș, să știe cine e Secretar General Adjunct al Senatului:

  „Asa credrti toti spalatorii de vase ca suntetu secheri !Baietica viziteza Parisul fati un pic de cultura Vezi ca sunt si ceva muzee invata franceza si in general poartate civilizat Stiu ca este greu dar daca perseverezi reusesti.Succrs !”

  Au mamă! Au că ne doare! I-a dat de l-ai julit, numa’ că nu lui, ci limbii române! Un comentariu demn de Maria Grapini cu esență de Dăncilă, presărat cu un pic de Cătălin Rădulescu (deputatul mitralieră).

  Drept îi că fu provocat Mihăiță. Drept îi că nu el a început. Dar, măi Mihăiță, măi! Din astea face un Secretar General vinit dă la Senat? Trimiți pă altu să se culturalizeze și nu legi două cuvinte corect. Ce ți-e și cu funcțiile astea, mai uită omu de unde a plecat, dar se poate uita unde a ajuns și să-și facă de cinste orașul…

  Și hâr și mâr, până Doamne ajută se opri Calimente. Bine că s-a oprit că cine știe ce mai scotea…

  Untitled 5

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • mr. Hook…Ieși pe stradă, vorbește cu lumea , ascultă și ai să vezi ca, lumea e proastă mult mai proastă decât calimente… lume cu școală da dreptate unui deputat deci nu unui nime’ pe forum, unui deputat să spună că:” Nu ne provocaţi venim 1 milion şi vă CĂLCĂM în picioare” tot același imbecil amenința că deține un ak47 de la revoluție și va mitralia pe toți din piață…practic 99,9% din discursurile PSD+ALDE sunt la acest nivel…și asta în 2018…oameni cu școală acceptă analfabeți doar pentru că îi urăsc pe” ăialalți” …oameni cu școală da’ fără cultură…nu ai cum să nu cunoști asemenea oameni…sunt 9 din 10 . Noi nu ne merităm conducătorii da’ ei da și fiind majoritari…c’ est la vie…c’est la Roumanie…

    +5 voturi
    +1
    -1
     • Oooo tontonel, scumpul meu hodorogea, vezi că alea ce-ți atârnă sunt prea storcoșite… Să nu-ți puste vreo vena in frast că te faci de mieraz!😂Citeste-ti sensibilule comenturile și ai să vezi că abundă de bun simț… oricine îți spunea exact ce ți-am spus eu! Pricepi ofticel? Nu? Păi e simplu, daca nu ești capabil sa accepți insulte, NU INSULTA MAH LAKE…e la mintea cocoșului.
      In fine moșule când o fi site-ul tău poți sa hotărăști cine și cum se baga in seama. Limpede? Pana atunci suge o ceapă și visează pipernicitule! 🤭

      +1 voturi
      +1
      -1
  1. Bravo nea Mihai aștea ce comentează sunt niște USERIȘTI frustrați .și mai lăsaține cu diaspora că adevărați diasporiști nu se duc la mitinguri ei deabea așteaptă să-și vadă mama,tata,fratele s-au sora.nu să înjure că la ușa cortului.

   +1 voturi
   +1
   -1
   • Cristi…rar vezi oameni să pupe-n cur un politician de „rangul” lui calimente așa pe nașpa…tu de ce o faci? Is your daddy? Sugar daddy? 🤭 Sau ți-o fi mentor? 😉 Nu de alta dar …scrieti la fel și nah…noi „frustrații” vedem dragostea acolo unde există … iubește-l dara cine știe poate ajungi ministru.

    --1 voturi
    +1
    -1
   • Lucrez păpușă Titi! Mai.mult decât ai lucrat tu…vreodată…acum sunt in concediu…si ma.distrez cu papagali că tine! ….planul meu profesional mă privește. Bine ? Când voi considera că tre’să urc🤔 poate,poate… până atunci nu mai presupune frate…nu te știi și astea cu slugile-s expirate. Îți merge cu ele in fata blocului…mie personal mi se rupe de usr,psd,PNL cam cum mi se rupe și de tine. 😉
    Deci fii creativ sau ia și tu o ceapă și suge-o până îți dau lacrimile 🤭

    --1 voturi
    +1
    -1
     • Titi hai sa o luăm pe rând da? Tu folosești „hahaleră” in „exprimare”( deci ești fan Becali)…și ma acuzi pe mine că urmez sfaturile lui Soros? …un om despre care nici un „becalist” cocalar ca tine n-a auzit? 🤭Vorbim de idei nu de om! Da?…idei pe care orice om dornic de libertate trebuie sa le aibă…dar tu nu știi despre ce vorbesc pt că tu ai auzit prima dată de Soros când a pomenit Dragnea de el…
      Ce vreau să îți zic este că, ești mic pezevenghiule, prea mic…nu mai ridica ochii! Mai bine stai împreună cu ai tăi și citează din Becali. Ăla e nivelul tău mah oaie! 🐑Beeeeee !

      --1 voturi
      +1
      -1

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.