Enola Day Special: Numa’ țâțe și coapse…

  de E. Nola | 3 ianuarie 2017, 1:12 PM | Opinii | Recomandările editorilor

  0

  Recunosc spășit, cu tot machismul meu ruginit, că întotdeauna am preferat femeile dacă venea vorba să aleg între bere și vin, țigări, trabucuri, cafea sau un joint răzleț acolo.

  Nu mă mir așadar când postările mele își dublează audiența după ce strecor la ilustratii un decolteu mai curajos sau o formă feminină mai exuberantă.

  Mirarea mea se referă mai mult la constatarea că aceste ilustrații au succes indiferent de sex, atât în rândul bărbaților cât si în cel al femeilor, oarecum contrar asteptărilor generale.

  În încercarea mea de a nu jigni sensibilitatea feminină, am comis si câteva ilustratii cu nudități masculine, fără prea mare efect însă, bărbații fiind loviți de invidie, mă gândesc, în timp ce femeile, mă gândesc din nou, sunt mult mai practice preferând cocoșul ciufut din ograda proprie păsării măiastre de pe gard.

  Și cum vă spuneam, tot scriind eu așa despre treburile noastre mai mult locale și doar din când în când, foarte rar, naționale și internaționale, m-am gândit să fac așa o năstrușnicie de început de an, să marchez cumva despărțirea veselă de necazurile noastre din anul care a trecut cu ceva șugubăț și pe placul cititorilor noștri, nu neapărat perverși dar mari iubitori de catastrofe, alunecări de teren, accidente și situații în ofsaid.

  weight-watchers-nude-group

  Vă mărturisesc și mai spășit că nu pot concura cu adevăratele talente din redacție în ceea ce privește intuirea perfectă a cititorului mediu, nu am fantezia necesară să realizez sublimul în dezastru, nu am cuvintele la mine care să meargă direct la sentimentul profund al cititorului nostru mult iubit.

  Încerc totusi, atât cât pot, să mai înveselesc Judecata de Apoi, în fond care-i șpilul să-ți dai duhul încruntat, nu-i mai bine, dacă e s-o dai în bară, s-o faci cu zâmbetul pe buze?

  Așa că am zis, uite, ce ar fi să împerechez eu aici oamenii de frunte ai urbei noastre cu pipițele celebre pentru vino-ncoacele lor, să le ofer plăcerea unei apropieri de care, oricum, n-o să aibă noroc în veci.

  sumo-wrestling

  Încep, normal, cu întâiul om al urbei, machoul nostru fără pereche, cel care ne conduce fără greș dintr-o înfrângere în alta cu zâmbetul său tonic care nu-i părăsește niciodată obrazul: îi oferim Domnului Falcă o pereche cum nu e alta, o mare luptătoare, o adevărată comoară la casa omului, așa cum ne poate asigura Brad Pitt: cam sclifosită și puțintel lucrată, dar altfel visul de vară al oricărui bărbat încurcat în ițele proprii: Angelina care nu mai este Brangelina, este liberă și gata de noi provocări.

  15-tpnoymj

  Problema este cu Domnul Bibarț.

  Mai în spate așa după Bărbatul Nr 1, el își așteaptă rândul cu calm si constiința celui care n-are cum, n-are ce și n-are de ce pierde. Până la urmă am ajuns la Madonna, o pereche foarte potrivită pentru un bărbat care nu se agită dar ajunge tocmai la timp și unde trebuie.

  Nemaivorbind de faptul că Madonna nemaifiind la prima tinerețe, nici măcar la a doua, poate asigura experiența si înțelepciunea necesară în aceste întreprinderi de largă respirație, fără să mai pomenim de mușchii ei de nelepădat în luptele politice intestine și locale.

  madona-hairstyles-9

  Cu Domnul Bognár treaba este clară, prin invitarea celebrei formații ungurești Neoton, Domnia sa și-a exprimat foarte clar preferinta pentru Éva numărul unu al pop-rockului maghiar, și chiar dacă nici ea nu mai este nici măcar la cea de a treia tinerețe, să nu uităm nicicând de relația eternă dintre găina cea bătrână și supă.

  1

  La Consiliul Județean ne-am gândit la Domnul Cionca și la prietenul nostru etern, Andrei Ando. Cu Domnul Cionca e simplu, cu Andrei și mai și!

  Pamela Anderson, nici ea foarte fragedă, dar opulentă și darnică până la capăt poate satisface până și imaginația unor bărbati ocupați peste cap cu servirea comunitații si a nimicniciei proprii. Pentru Andrei ne-a mai trecut prin minte și Statuia Libertătii din portul new-yorkez, dar am zis, Pamela poate până și asta.

  tattoo_pamela_anderson_tattoos_-4

  Nu putem uita nici de Domnul Calimente.

  Chiar dacă îl vom aminti de acum doar la timpul trecut, proful de sport ajuns deputat pe termen lung a lăsat o impresie de neșters în mintea noastră, figura sa masivă și agresivă ilustrând în sufletul nostru ascuns, pentru multă vreme de acum încolo, imaginea deșertăciunii, a omului nepotrivit pentru orice loc.

  Ne e greu să-i găsim o pereche, ne gândim mai mult la o ilustrare feminină și oricât ne-am gândi nu ne trece nimic prin minte nimic în afara unei dominatoare care nu se domină de fel pe sine.

  a465eab7c9a66eb531162dcbe5442f7a

  Ne mai gândim și la Glad Varga, noua promisiune a PNL-ului în lanțuri, ideea ne-a venit, desigur, după vizionarea imaginii de mai sus, cu toate acestea ne-am spus, îi acordăm lui Glad circumstanțe atenuante, e tânăr, are în față o viață întreagă să-și dea seama că a apucat pe un drum greșit și să se apuce cât se mai poate de ceva serios, lucrativ si folositor nu numai dușmanilor.

  Aceste gânduri ne încearcă de fiecare dată la vederea unor tineri talentați, cum ar  fi și Domnii Wiener și Vlad de la USL-ul care începe să scârțâie din toate încheieturile sub povara celor zece procente care l-au propulsat oarecum neașteptat și contra firii în Parlament.

  De aceea lor în grup le dedicăm niște frumuseți proaspete, să le amintească de partea frumoasă a vieții, de faptul că ea, viața, începe acolo unde se termină politica, iar plăcerea nu este bucuria de necazul adversarului, ci aceea liniștită si sinceră la vederea unor lucruri cu adevărat frumoase, nu în ultimul rând ediția recentă a îngerilor lui Charlie: Lucy Liu, Cameron Diaz și Drew Barrymore.

  d0b35744f33f35194fe183387d3609f1

  Nu vom uita nici de Doamnele din politica locală, în fond ele de o vreme devin din ce în ce mai importante, chiar dacă Doamna Lia Ardelean nu a mai intrat în Parlament și nici Doamna Boghicevici nu se simte foarte bine în ciuda faptului că la Consiliul Județean, ghidată tandru de Andrei Ando, va putea încerca un proiect de plasare a cărților în bărcuțele care lipsesc de pe lacul din Pădurice.

  Pentru Doamna Pistru nu ne facem probleme, Range Roverul familial și familiar o va așteapta în continuare pe trecerea de pieton din fața Palatului Administrativ, iar Ghiță al nostru, fericit cu Angelina Jolie , îi va împrumuta și ei cu drag casca de protecție pe care o purta la Raliul Aradului.

  Pentru toate aceste Doamne si câte s-or mai găsi în politica locală dedicăm ultima fotografie, asta este, mai mult și mai tare n-am găsit.

  sumo-wrestler

  La Anul și La Mulți Ani!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.