duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivBătaie în biroul lui Mihăiță Calimente ! Ciupe și Purcaru, despărțiți de… fostul rugbist

  de Lucian Dănilă | 3 martie 2017, 6:39 PM | Politikos | Topic special

  3

  Ceea ce inițial părea o bârfă s-a dovedit a fi o realitate care putea să lase urme pe fețele a doi dintre politicienii arădeni, Ionel Ciupe și Mircea Purcaru, iar alături de ei putea cădea ca victimă colaterală Mihăiță Calimente.

  S-a întâmplat în urmă cu câteva zeci de minute. Relațiile dintre Ciupe și Purcaru nu au fost mereu bune. Acum exact un an, Ciupe, candidatul din partea ALDE la Primăria Aradului, dorea să-l dea afară din partid pe Purcaru. Nu s-a mai întâmplat. În campanie lucrurile nu au mers chiar cum au dorit cei doi, iar după alegerile parlamentare ALDE, filiala Arad, a fost ca pe un butoi cu pulbere. Mai trebuia doar aprins fitilul…

  Ciupe și Purcaru s-au întâlnit în această seară. Alături de ei, fostul deputat Mihăiță Calimente. S-au discutat de toate, dar la mijloc se pare că au rămas câteva restanțe (financiare și cu factură doveditoare) din campanie. Ce fel de restanțe, natura lor sau valoarea lor nu o știm, cert este că Ciupe și mai ales Purcaru s-au aprins atât de tare încât s-au îmbrâncit de numai intervenția salvatoare a fostului profesor de sport Mihăță Calimente i-a salvat.

  Și ca să fim și mai exacți: Purcaru e maaare… el a sărit, iar Calimente, rugbist la bază, a încercat „placajul” înainte să fie altoit Ciupe. Adică a fost mai mult decât o discuție… aprinsă.

  Toată întâmplarea s-a petrecut în urmă cu câteva zeci de minute în sediul ALDE.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. … a privit cu mirare cum o franghie agatata undeva sus sta in nemiscare si asteapta ca niste maini ghidate de o minte sanatoasa sa o apuce.Franghia aia se numea LIBERTATE!Am apucat-o, dar am coborat pe ea, si acum suntem aproape gata sa ne spanzuram cu franghia.Exemplul dumneavoastra este elocvent.Nici dupa 27 de ani romanii nu au inteles aceasta bipolaritate a LIBERTATII!Coboram, coboram si iarasi coboram!Acea duminica de mai ( 20.05.1990 )a ramas atat de autentica si astazi, e ziua in care romanii si-au facut singuri cea mai mare frauda morala!O seara frumoasa tuturor.

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.