joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pac Man poate fi jucat pe Google Maps! Pe B-dul Revoluției, însă, are interdicție

  de Special Arad | 31 martie 2015, 9:03 PM | Stuff

  0

  Nu e o glumă înainte de 1 aprilie! Pac Man, celebrul joc arcade a fost inclus în aplicaţia Google Maps, utilizatorii putând alege orice loc din lume drept teatru de desfăşurare al jocului.

  Noua aplicaţie disponibilă pe Google Maps riscă să-i abată pe mulţi oameni de la scopul iniţial al căutărilor lor. Pac Man pe Google Maps este ultima inovaţie a celor de la Google, iar jocul este la fel de captivant ca în urmă cu două-trei decenii, ba acum are avantajul că poate fi jucat pe străzi cunoscute de utilizator, relatează România TV.

  Nu pe orice stradă are voie să-și facă de cap, în schimb. În zonele unde nu sunt suficiente drumuri, adică fantomele ar avea o treabă extrem de ușoară, cum este centrul Aradului, de exemplu, nu ai să vezi niciun căpușor galben și nici fantome roz bonbon.

  PACMAN la Arad

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.