duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  OFL Arad: „Surprize pentru copii, de 1 iunie!”

  de - | 1 iunie 2021, 9:41 PM | Comunicate contra cost

  0

  Personajele din povești au colorat pentru o zi străzile și parcurile Aradului. OFL Arad a organizat acțiuni cu mascote și surprize pentru cei mici, care au gustat din plin evenimentul.

  „Este o zi minunată pentru copii, de care ne putem bucura acum când multe din restricțiile legate de pandemie au fost ridicate. Profităm că putem fi din nou între arădeni, așa cum suntem obișnuiți, cu acțiuni de suflet, care aduc zâmbete și mulțumire. Am adus cu noi mascote ale personajelor îndrăgite din povești și desene animate, am împărțit baloane și creioane colorate, dulciuri și alte surprize. Și mai ales ne-am jucat, ne-am distrat, ne-am simțit bine. Le mulțumesc colegelor din OFL care au fost grozave astăzi, tuturor copiilor le dorim la mulți ani și voie bună, părinților le dorim să se bucure de clipe minunate alături de cei mici!”, a declarat Liliana Wass, președinte OFL Municipiul Arad.

  ofl copii 1


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.