marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  OFL Arad: „Donare de sânge și grijă pentru mamele singure!”

  de - | 21 februarie 2023, 4:54 PM | Comunicate contra cost

  0

  Este deja o tradiție a OFL Arad donarea de sânge, în cadrul campaniei „Donează darul vieții”! Prin această campanie, doamnele și domnișoarele din PNL urmăresc mai multe obiective: să salveze vieți prin donarea de sânge, să încurajeze alți oameni să devină donatori, să ofere forme de sprijin pentru alte campanii sociale.

  „Dorim să creștem numărul de donatori, vrem să conștientizeze cât mai mulți oameni că prin acest gest putem ajuta la salvarea unor vieți. Este modul nostru de a arăta că ne pasă, că suntem alături de medici și asistente, de oamenii care sunt în situații limită. Voucherele valorice primite la donare le vom redirecționa către mamele singure, o categorie de femei care are nevoie de sprijinul nostru și la care ne gândim cu drag. Vrem să știe că nu sunt singure, că în comunitate sunt oameni care vor să le transmită un gând bun și să le întindă o mână de ajutor”, a spus Cristina Pop, secretar general adjunct OFL Arad, una dintre organizatoarele acțiunii.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.