sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  OFL Arad: „Peste 1500 de ghiozdane au fost distribuite elevilor arădeni!”

  de - | 6 septembrie 2022, 12:22 PM | Comunicate contra cost

  0

  Elevii din județ s-au bucurat de surprize plăcute din partea OFL Arad: peste 1500 de ghiozdane au ajuns la cei mici la început de an școlar! Acțiunea doamnelor și domnișoarelor din PNL a început în municipiul Arad și a continuat în județ. „Credem în șansa celor mici de a-și face un viitor mai bun prin educație. Am vrut să fim alături de copii și de familiile lor prin acest gest, pentru a arăta că școala este importantă. Bucuria și zâmbetul copiilor cu care a fost primită acțiunea noastră a creat momente unice, care dau încredere și sentimentul de apartenență la comunitate. Le mulțumesc europarlamentarului Gheorghe Falcă și deputatului Sergiu Bîlcea pentru sprijin, de asemenea le mulțumesc colegelor mele din OFL care au fost, ca de obicei, aproape de oameni. Susținem toate acțiunile îndreptate înspre prevenirea abandonului școlar, creșterea calității în educație pentru toți copiii”, a spus Geanina Pistru, prim-vicepreședinte OFL la nivel național.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.