O nouă premieră la cinematograful Arta: „Ouăle lui Tarzan”

  de Special Arad | 8 noiembrie 2017, 11:34 AM | Cultură | Film

  0

  Ouăle lui Tarzan (Tarzan’s Testicles), cel mai recent film al regizorului Alexandru Solomon, ajunge la Cinema Arta vineri, 10 noiembrie, ora 19.

  Prezentat în premieră mondială anul acesta la Festivalul Internațional de Film de la Karlovy Vary şi proaspăt intrat în cinematografele din țară, Ouăle lui Tarzan este „un film despre utopii, o dramă metaforică în care se împletesc destinele asemănătoare ale maimuțelor și oamenilor“.

  Ținând cont de faptul că filmul este proiectat în premieră, intrarea se va face pe bază de bilet.

  Biletele pot fi achiziționate în avans de la Cafeneaua Literara Joy’s (de luni până vineri între orele 12.00-23.00)  precum şi de la Cinema Arta înainte de începerea filmului.

  Preţ bilete:

  – 10 lei întreg

  – 7 lei redus (pentru elevi, studenți şi pensionari)

  Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.

  Ouăle lui Tarzan (2017)

  Suhum este capitala Abhaziei, o mică republică nerecunoscută oficial, aflată pe malul oriental al Mării Negre. Pe o colină deasupra orașului se întinde parcul unui institut medical de cercetare pe maimuțe, înființat de sovietici în anii ‘20. Legenda spune că a fost înființat pentru crearea unui hibrid între om și maimuță. Creatura nu a fost zămislită niciodată, la fel cum nici Omul Nou al comunismului nu s-a născut.

  Astăzi, oamenii și maimuțele sunt captivi într-un teritoriu răvășit de război și decenii de cruzime, fiind și unii și alții victimele unor serii de experimente nereușite.
  Regia: Alexandru Solomon

  Durata: 107 minute

  Rating: AP12 – acordul părinţilor pentru copii sub 15 ani

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad