O asistentă se prefăcea că vaccinează copiii. De ce nu le administra injecția?

  de - | 21 April 2017, 8:36 AM | Internaţional

  0

  Colegii ei au intrat la bănuieli şi au făcut mai multe teste, care au arătat că anticorpii din ser nu existau în corpul celor mici. Femeia a fost suspendată din funcţie, iar cazul este anchetat acum de autorităţi.

  Francesco Benazzi, directorul spitalului: Suntem surprinşi, la fel cum sunt şi părinţii copiilor. Le cer scuze lor şi familiilor. Mulţumită a doi asistenţi care au observat că acei copii nu plângeau, am reuşit să punem totul cap la cap şi să o dăm în vileag pe infimiera care a acţionat împotriva deontologiei și împotriva oricărui lucru logic.

  Reporter: Cum şi-a justificat gestul infirmiera?

  Francesco Benazzi: Nu vorbeşte, dar cred că este normal, pentru că există nişte proceduri în ceea ce o priveşte, deci va încerca să se apere. Oricum, ancheta noastră administrativă va duce, cred eu, la concedierea doamnei.

  sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.