marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Numărul paturilor puse la dispoziție pentru arădenii infectați cu Sars-Cov-2 a fost diminuat

  de Special Arad | 6 decembrie 2021, 4:02 PM | Sănătate | Știri Arad

  0

  178 de pacienți diagnosticați cu infecție SARS CoV-2 sunt internați în secțiile COVID-19 ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. În contextul scăderii numărului de pacienți, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a decis reducerea numărului de paturi destinate acestor pacienți cu 92, dintr-un total de 330 de paturi.

  De astăzi am primit aviz favorabil din partea Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad pentru revenirea la activitatea de bază a Secției Medicina Muncii. Secțiile Chirurgie Generală II respectiv Urologie își suspendă activitatea, tot de astăzi, iar aici se vor efectua lucrări de reabilitare a circuitelor de gaze medicale. O altă modificare se referă la paturile COVID destinate copiilor care sunt diminuate cu 14, renunțând practic la zona alocată pentru acești pacienți în Secția Pediatrie I – ceea ce înseamnă că minorii diagnosticați cu SARS CoV-2 vor fi internați doar în Compartimentul Boli Infecțioase Copii unde sunt alocate 20 de paturi pentru copii și cinci pentru mămici. Astfel începând de astăzi mai avem 238 de paturi pentru pacienții cu COVID-19”, a declarat dr. Lenuța Timiș, medic șef SPIAAM.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.