Numai bună pentru căldurile de-afară: salată din fenicul, piept de pui și cireșe
Blogul culinar Rețete Culinare Pentru Toți ne recomandă, pentru zilele înfierbântate de iulie, o rețetă ușoară atât pentru organism, cât și pentru modul de preparare, din fenicul, piept de pui și cireșe.
Ingrediente:
1 bulb de fenicul, 100 g piept de pui dezosat, 1 lingură condimente Burrito, 1 lingură zeamă de lămâie, 1 lingură ulei, 100 g cireșe fără sâmburi, 1 linguriță lemongrass praf
Mod de preparare:
Tăiem pieptul de pui felii subțiri, condimentăm cu puține condimente Burrito și prăjim în ulei pe ambele părți câte 3 min., scoatem scurgem, răcorim și tăiem fâșii. Curățăm feniculul, tăiem ¼, apoi feliuțe subțiri. Îl punem într-un bol și amestecăm cu zeama de lămâie. Adăugăm carnea, cireșele, amestecăm cu uleiul în care am prăjit, condimente Burrito și presărăm cu lemongrass.
Comentariile portalului
Sunteți o comentatoare de bază și de elită a publicației noastre, vă răspund la ceea ce ne privește direct: avem o politică de moderare a comentariilor (...)
Cunosc cel puțin trei ninja din poza. Simplu! Greață efectiv! Aveam eu bănuieli mele, ei se jurau ca usturoi nu mănâncă dar gura le miroase. Halal (...)
A mai ramas asa…o mica reduta aceasta publicatie online pe care n-au reusit s-o anihileze politicienii a caror singura doctrina e puterea si inavutirea. Ne-a “durut” cenzura cand o (...)