Numai bună pentru căldurile de-afară: salată din fenicul, piept de pui și cireșe





Blogul culinar Rețete Culinare Pentru Toți ne recomandă, pentru zilele înfierbântate de iulie, o rețetă ușoară atât pentru organism, cât și pentru modul de preparare, din fenicul, piept de pui și cireșe.
Ingrediente:
1 bulb de fenicul, 100 g piept de pui dezosat, 1 lingură condimente Burrito, 1 lingură zeamă de lămâie, 1 lingură ulei, 100 g cireșe fără sâmburi, 1 linguriță lemongrass praf
Mod de preparare:
Tăiem pieptul de pui felii subțiri, condimentăm cu puține condimente Burrito și prăjim în ulei pe ambele părți câte 3 min., scoatem scurgem, răcorim și tăiem fâșii. Curățăm feniculul, tăiem ¼, apoi feliuțe subțiri. Îl punem într-un bol și amestecăm cu zeama de lămâie. Adăugăm carnea, cireșele, amestecăm cu uleiul în care am prăjit, condimente Burrito și presărăm cu lemongrass.
Comentariile portalului
Voi ati vazut cat e biletul de intrare la festivalul p00lii??? 70 ron!!!!
Adică cum la un om ce își ridica casa îi ceri sa pună un panou la intrarea un proprietate cu toate informațiile ,nr autorizate, proiectant, executant,denumirea și descrierea (...)
Vin vremuri de restriște!