Street Food Festival ajunge în acest an și la Arad!

  de Special Arad | 29 March 2017, 12:29 PM | Gurmand | Știri Arad

  0

  Festivalul care a reușit să bucure sute de mii de gurmanzi și să câștige popularitate foarte repede în 2016 va ajunge anul acesta în nouă orașe din România, printre care și Arad. Street Food Festival pune la încercare apetitul gurmanzilor cu sute de rețete delicioase din întreaga lume în orașele Oradea, Iași, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Brașov, Alba-Iulia, Timișoara și Bacău, în perioada mai – septembrie 2017. Mai avem de așteptat puțin până la acest festival, totuși.

  Deocamdată nu s-a anunțat locația evenimentului, dar cert e că va fi în aer liber și între 15 și 18 iunie.

  Vor fi zeci de food truckuri cu mâncare apetisantă gătită de cei mai tari master chefi din țară și nu numai, concerte live de jazz și blues ale celor mai buni artiști români și internaționali, cinema în aer liber și workshopuri culinare.

  Street Food Festival a debutat în 2016 la Cluj-Napoca unde peste 50.000 de gurmanzi au luat cu asalt Aleea Stadionului și au încercat rețetele bucătarilor prezenți. Au urmat apoi Iași, Oradea și ediția specială de Crăciun care au adus în perimetrul festivalului alte câteva zeci de mii de pofticioși și sute de rețete și bunătăți de luat acasă. Burgerii savuroși, deserturile colorate și tradiționalele sandwich-uri reprezentative pentru fenomenul street-food s-au alăturat mâncării cu specific mexican, mediteranean, românesc, maghiar sau italian și au creat împreună o poveste delicioasă care merită spusă mai departe.

  Street_Food_Festival_2017_02

  „Abia am așteptat să revenim cu vești proaspete și extrem de… bune. După debutul din 2016 am primit numeroase mesaje de la oameni din toată țara dar și din partea autorităților din diferite orașe care ne invitau și în orașele lor. Am analizat toate posibilitățile și am decis ca în 2017 să organizăm Street Food Festival în 9 orașe din România. Edițiile vor debuta în luna mai la Oradea de unde vom porni mai apoi, însoțiți de bunătățile Street Food Festival, și în alte 8 orașe din România. Street FOOD Festival 2017 se va încheia din nou acasă, la Cluj, în Decembrie cu o nouă ediție Christmas Goodies. Vom avea alături de noi peste 50 de vendori și vom propune publicului diverse activități, de la Workshop-uri tematice, la Kids Zone, Cinema Outdoor și concerte live. Vom continua și inițiativele de activare a comunităților începute în 2016: combaterea fenomenului Food-Waste și acordarea de ajutor persoanelor nevoiașe prin intermediul acțiunii «Share a Meal». Bigger, better, tastier, așa arată anul 2017 pentru noi”, spune Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

  Street_Food_Festival_2017_01

  Street FOOD Festival + Kaufland = Love

  #StreetFoodFestival este un concept inovator, cu produse proaspete, pentru oameni cu mințile tinere, motiv pentru care face echipă bună cu KAUFLAND România, încă din anul 2016.

  Street FOOD Festival, prezentat de Kaufland Romania

  Posted by Street Food Festival on Monday, March 27, 2017

  Street FOOD Festival + Staropramen = Love

  Mereu ne dorim să oferim preparatele cele mai delicioase gurmanzilor care ne urmează. Și pentru că acestea merg perfect cu o bere bună, e normal să fie vorba despre berea cu un gust surprinzător – Staropramen.

  #StreetFoodFestival, o experiență Staropramen

  #oamenisigusturi

  Posted by Street Food Festival on Tuesday, March 28, 2017

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.