duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Noul AFI Europe din Arad prinde contur. Inaugurarea ar urma să se facă în a doua jumătate a anului (Video)

  de Raluca Medeleanu | 5 martie 2023, 8:38 PM | Știri Arad

  8

  Captură video: lucrările la AFI Europe Arad

  După ce patronii și autoritățile locale au pus piatra de temelie pentru începerea lucrărilor în 1 septembrie 2022, iată că viitorul centru comercial AFI Europe începe deja să prindă contur. Șantierul avansează într-un ritm susținut.

  Doron Klein, CEO – AFI Europe Romania & Czech Republic, a declarat că deschiderea oficială este estimată să aibă loc în a doua jumătate a acestui an, iar investitorii realizează pe cheltuiala lor inclusiv un sens giratoriu.Viitorul parc de retail va ocupa o suprafață construită de 30.600 de metri pătrați, pe un teren cu un perimetru total de 79.900 de metri pătrați. Suprafața brută închiriabilă (GLA) a proiectului este de 29.400 mp, deservită de 950 de locuri de parcare supraterane.

  În videoul de mai jos puteți observa că cele trei corpuri de clădiri prin deja contur:

  Decathlon, magnetul pentru AFI Europe Arad

  Una dintre clădiri este destinată pentru Carrefour (cu o suprafață închiriabilă de 5800 mp), alta către partea cu 6 Vânători va găzdui magazinul de bricolaj Leroy Merlin (9000 mp), iar alta va conține magazine, dintre care amintim Decathlon, care este „vedeta” pentru arădenii care până acum erau nevoiți să se deplaseze la Timișoara pentru a cumpăra produse de la acest brand. Alte mari branduri care vor avea magazine la AFI Europe Arad vor fi House, Cropp, Sinsay, CCC etc.

  De asemenea, fast food-ul Mc Donald’s de tip drive thru, deja inaugurat, ține tot de AFI Romania.

  Citește și: AFI Europe deschide la Arad, în 2023, primul retail park din țară. Decathlon, House și Cropp, printre magazinele deja contractate • Special Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Iar sunt cârcotaș. Video oferit de alții, iar nu faceți reportajele de la fața locului.
   Podul peste Mureș?
   Zona pieței catedralei?
   Terenurile de sport de pe str Mărului?
   Pasajul de pe strada Șiriei?
   Centura de Nord?
   Bine că pe YouTube a apărut un băiat care la câteva săptămâni ne oferă un video cu stadiul lucrărilor.
   Singurul lucru făcut cât de cât ok a fost reportajul făcut în fiecare vineri de la terenul de sport de la Moise. Atât! În rest nu puneți presiune, ok, unele sunt investii private, dar la cele făcute de primărie pe banii arădenilor?
   Ar merita să mai faceți niște investigații despre noul lidl de la Vladimirescu, penny din Vladimirescu. Stadiul centrelor pt biciclete din Arad.

   +10 voturi
   +1
   -1
  2. Oh, domnule Arădean, ce vă mai place într-adevăr să cârcotiți! Efectiv ignorați toate articolele cu imagini la fața locului și vă axați pe câte unul cu o preluare. Ne apre rău să vă dezamăgim, însă nu avem o dronă pentru a putea oferi imagini aeriene. Poate ne donați una dumneavoastră și atunci o să urcăm noi și astfel de înregistrări! Toate cele bune și baftă la cârcoteli!

   +1 voturi
   +1
   -1
   • Criticile constructive sunt binevenite. Reacționăm însă la critici aduse pe nedrept. Dacă noi nu mergem pe teren în orașul ăsta, nu știu cine mai merge! Chiar nu cred că e corect să fim considerați „jurnaliști de birou” când site-ul e plin de reportaje și investigații… dar în fine. Și o să mai fie multe astfel de articole și de acum încolo, ba chiar mai multe, căci ne-am mărit echipa.

    +1 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.