„Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul XV: Și tu, Brutus?

  de Mihai Todoca | 2 August 2018, 7:54 PM | Strada

  1

  Deși acest episod ar trebui să vină cu multe (dar multe!) subpuncte, având în vedere faptul că în fiecare zi, și nu exagerăm când spunem în fiecare zi, vedem taximetriști care se chinuie să își găsească un loc de parcare deoarece ale lor sunt ocupate de alți șoferi care ignoră de-a dreptul parcarea rezervată taxiurilor.

  Azi, șoferul unui BMW a fost surpins cum a parcat mașina unul dintre locurile rezervate taximetriștilor de la stația UTA. O zonă în care banda de mers la obligatoriu la dreapta către Poetului  este veșnic ocupată de câte o mașină pe avarii. De regulă cel care o lasă acolo „intră doar puțin până la magazin” (sau biserică, până la bancomat, farmacie… are de unde alege). În alte cazuri nici nu sunt pornite avariile, iar alți șoferi așteaptă ca acesta să meargă la dreapta, până când realizează că nu e nimeni în mașină și trebuie să ocolească congestionând mai mult traficul…

  Ne întrebăm cât de greu e să nu fii nesimțit în trafic…

  38240234 632135573853000 9062181265695834112 n

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.