„Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul XIX: Azi e la ofertă: „Doi în unu”

  de Mihai Todoca | 23 august 2018, 3:27 PM | Recomandările editorilor | Strada

  1

  Special Arad continuă campania „Nesimțirea nu este un handicap!”, o campanie prin care încercăm să-i îndemnăm pe șoferi să îi respecte pe ceilalți participanți la trafic și mai ales pe șoferii care suferă de un handicap și ale căror locuri de parcare sunt mai mereu ocupate. Și așa cum am anunțat încă de la demararea campaniei, vom semnala nu doar nesimțirea celor care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap, ci și alte încălcări ale regulilor de circulație și lipsa bunului simț.

  Facem aceste lucruri și cu ajutorul cititorilor noștri care, atunci când surprind nereguli petrecute în trafic sau parcări nesimțite, ne transmit imagini foto sau video cu cele întâmplate. Este și cazul întâmplării la care facem referire în acest articol.

  Căldură mare, monșer! Atât de cald încât și bunul simț se topește. Se topește atunci când se parchează cum se parchează dând dovadă de inconștiență și de nepăsare. Se topește de la parcatul mașinii exact în fața intrării Spitalului de Boli Infecțioase situat pe strada Ștefan Cicio Pop, la parcatul mașinii pe toată lățimea trotuarului de pe Nicoale Bălcescu. Prima adoamnă a fost surprinsă parcând în fața spitalului în ideea în care locuri de parcare erau destule. Nu ne-a spus prea multe.

  Cel de-al doilea șofer nu a mai intrat și el în poză, doar cu toată mașina pe trotuar.

  Căldură mare, monșer… se topește totul.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.